Pospešiš, preden greš na prehitevalni pas.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
In ko voziš nekaj časa za tovornjakom 80km/h, in ga želiš prehiteti, boš z 80 zapeljal na prehitevalni pas..... a je še kaka druga varianta?Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
seveda ga, ampak ne tisti, ki imajo pred seboj še 20 folka, ki vozi 90
ampak tisti, ki so na konici kolone...
To ni "koliko naj bi bila hitrost", ampak minimalno dovoljena hitrost.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Dokjer vozijo vsaj 80 km/h ga, zal, ne... :S Ali 50 po voznem pasu....
In kje je določeno, koliko lahko po posameznem pasu voziš?
Kot receno sem se zmotil... Pred klanci ponavadi vidis table, koliko naj bi bila hitrost na dolocenem pasu (80 prehitevalni, 50 vozni, za ostalo pocasni), pa sem posplosil na celo AC. Mea culpa.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj je suzica napisal da se moram umaknit njemu in vam vsemalter dinamikom. Zdaj pa povej kako in kam naj se umaknem ce peljem 130 po prehitevalnem, vozni je poln pocasnejsih vozil, pa zakonov ne smem-nocem krsit.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj je suzica napisal da se moram umaknit njemu in vam vsemalter dinamikom. Zdaj pa povej kako in kam naj se umaknem ce peljem 130 po prehitevalnem, vozni je poln pocasnejsih vozil, pa zakonov ne smem-nocem krsit.
Zakaj bi se pa (pa je čisto vseeno, a pelješ 110, 130 ali 150) v tej situaciji sploh umikal? Če na deni ni placa, ker so tam počasnejši, ga pač ni.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj bi se pa (pa je čisto vseeno, a pelješ 110, 130 ali 150) v tej situaciji sploh umikal? Če na deni ni placa, ker so tam počasnejši, ga pač ni.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja pol bi pa na alterju se nasel en ki bi bentil cez pe.dre v modrem ki lucke zlorabljajo...
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
da vidim naše policaje naredit kdaj kaj takega, zvem kdo so bli pa jim častim pivo!
Pa da ne bo kdo mislil, da sem .......
Citat:
Uporabnik Medo pravi:
ksz
Sicer je zelo verjetno to že nekje tukaj objavljeno, ampak vseeno. Ne bi imel nič proti, če bi naši policaji to tudi pri nas prakticirali
...
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Da se meni takole nalima kresalček za rit brez že zdavnaj prej vklopljenih svetlobnih in zvočnih signalov, mu vklopim vse 4 žmigavce, naredim fotko za dokaz in pošljem kazensko prijavo proti njemu zaradi povzročitve slošne nevarnosti po 1.odstavku 314.člena Kazenskega zakonika