Ne, ni bil. Kot si sam pokazal je bil avstrijec. Sedaj pa poglejte poljaka ali je bil čeh v škodi. Dosti manj prostora, ampak on je menil, da bi lahko šel jaz mimo. Enako audi, ki je prvi na posnetku. Ta je mel LJ
table.
Sad, midva nisva imela probleme s tem, da bi kdo komu pobegnil, ampak je bil enostavno samo preširok. Pri prvem poizkusu sem čakal, da bi mi dal prostor, na silo ne bom garal in sebe spravljal pod cesto. Ko je spregledal, je prišel pa avto nasproti in kot je razvidno naprej, se ni ravno nekaj trudil da bi hitrejšemu obogočil prehitevanje. Kot kaže si še išče luknjo (predvidevam, ker je sam v avtomobilu) in ga je treba še malo podaljšat.
der Alte pa pusti otrokom veselje nooooo. Pač je prišel človek do neta in je treba mal tipkat. A ni lepo? Koliko mal je treba, da je otrok zadovoljen in maš mir pred njim? Daš mu en LCD, kabel z netom in tipkovnico. Rešeno.
Sicer pa kot si sam napisal. Zaviral sem samo takrat, ko mi ni uspelo priti mimo. Potem je bilo pa veiko približevanja in oddaljevanje. Ja [censored] ga, jaz se pač vozim enakomerno brez nekega zaviranja v brezveze. On je zaviral na 1km 10x jaz nobenkrat. Bencin ni poceni, dizli mi pa kot kaže niso usojeni.
Ti majstr