A si nervozen, al pa maš majhnega lulčkaCitat:
Uporabnik cbb pravi:
Ja nimaš kaj po odstavnem vozit in pika. Kar pa se ceste tiče - za vas štajerce in vaše obnašanje na cesti je še kolovoz predober.
Citat:
Uporabnik Marauder pravi:
Mene zanima če sploh kdo odgovarja za stanje in dela na naših cestah na splošno?
Pri nas so naredili krožni promet na enem res je*enem križišču. Se je popravilo brez težav! Ampak kaj ko so bedaki kasneje naredili 200 metrov stran od tega krožnega semaforizirano križišče, čeprav bi lahko krožno. In sedaj veselo že v krožnem stojimo, ker čakamo na semafor. In kakor je sedaj, niso rešili popolnoma nič! A ni krožno namenjeno varnemu in hitrejšemu vključevanju in večjemu pretoku vozil?
Medtem pa na drugem koncu mesta sredi križišča postavijo eno mini krožno iz korit za rože, pa spet rešijo velik problem vožnje skozi križišče. Ampak tu ni nikjer semaforja, da bi se čakalo...
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Marauder pravi:
Mene zanima če sploh kdo odgovarja za stanje in dela na naših cestah na splošno?
Pri nas so naredili krožni promet na enem res je*enem križišču. Se je popravilo brez težav! Ampak kaj ko so bedaki kasneje naredili 200 metrov stran od tega krožnega semaforizirano križišče, čeprav bi lahko krožno. In sedaj veselo že v krožnem stojimo, ker čakamo na semafor. In kakor je sedaj, niso rešili popolnoma nič! A ni krožno namenjeno varnemu in hitrejšemu vključevanju in večjemu pretoku vozil?
Medtem pa na drugem koncu mesta sredi križišča postavijo eno mini krožno iz korit za rože, pa spet rešijo velik problem vožnje skozi križišče. Ampak tu ni nikjer semaforja, da bi se čakalo...
Tole se pa lahko zahvališ vrhunskim slovenskim prometnim strokovnjakom.
Odgovarja? A misliš tako na vprašanja?
Ogo
JA, POL PA SI PRAVI ŠTAJERECCitat:
Uporabnik cbb pravi:
Ne eno ne drugo Sam iz štajercev se vedno rad malo pohecam, sem pa pozabu smajlija gor narisat...
Citat:
Uporabnik zlati pravi:
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Ko boš enkrat potreboval rešilca (bognedaj), pa bo občital za stoječimi na odstavnem, boš že vedel zakaj se tam ne stoji
Se strinjam, ampak tudi rešilec NE SME vozit po odstavnem pasu!!!
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Zaradi takšnih pacientov kot si ti, so potem ob gužvi zafilani vsi 3je pasovi AC in interventna vozila NE MOREJO (ja, seveda grejo po sredini obeh voznih pasov, pa kaj??) do kraja ne sreče.