Je tako sad. In dokler grem jaz 130 po prehitevalnem in je vozni poln kamionov in drugih vozil se ne oziram prevec v ogledalo.
Pa ti si car.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je tako sad. In dokler grem jaz 130 po prehitevalnem in je vozni poln kamionov in drugih vozil se ne oziram prevec v ogledalo.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Najprej rešimo tole, da če voziš 130 na uro po levem pasu, se nimaš nobenemu za umikat.
Če pa voziš manj in s tem ohranjaš varnostno razdaljo z avtom pred tabo, pa tudi ni nič narobe. (nimajo vsi abs-a še)
Tiste, ki mislijo drugače bi morali pa ustrezni organi spravit s prometa avte pa v prešo.
Koliko jih pa smeš naenkrat prehitet? še to da razčistimo.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Najprej rešimo tole, da če voziš 130 na uro po levem pasu, se nimaš nobenemu za umikat.
Če pa voziš manj in s tem ohranjaš varnostno razdaljo z avtom pred tabo, pa tudi ni nič narobe. (nimajo vsi abs-a še)
Tiste, ki mislijo drugače bi morali pa ustrezni organi spravit s prometa avte pa v prešo.
Da te popravim - ČE PREHITEVAŠ s 130 se nimaš kaj umikat
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če voziš po prehitevalnem in se nočeš umaknit, si cepec. Če prehitevaš zaradi tega po desni, pa [censored], ki ogroža življenja. Simple as that.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če voziš po prehitevalnem in se nočeš umaknit, si cepec. Če prehitevaš zaradi tega po desni, pa [censored], ki ogroža življenja. Simple as that.
S čim? Pelješ se po pasu, ki je namenjen za vožnjo in voziš po omejitvi. Če pa se slučajno na voznem nahaja bebec ki z vožnjo 110 kmh varčuje da kompenira to, da je vzel prehud kredit za svojo novo belo kio sportage, je to njegov problem. Če se bo pa slučajno odločil zapeljat nazaj na vozni pas, mora pred menjavo pasu (ker to, kar izvaja itak ni prehitevanje, saj to po definiciji vsebije da vozis ziš mimo nekoga z večjo hitrostjo) itak pogledati, če je ta prost.
Ob tem, kar on mora, se je lepo tudi zavedat, česa ti ne smeš. Ker pravila veljajo za vse, ne pa samo za druge.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
S čim? Pelješ se po pasu, ki je namenjen za vožnjo in voziš po omejitvi. Če pa se slučajno na voznem nahaja bebec ki z vožnjo 110 kmh varčuje da kompenira to, da je vzel prehud kredit za svojo novo belo kio sportage, je to njegov problem. Če se bo pa slučajno odločil zapeljat nazaj na vozni pas, mora pred menjavo pasu (ker to, kar izvaja itak ni prehitevanje, saj to po definiciji vsebije da vozis ziš mimo nekoga z večjo hitrostjo) itak pogledati, če je ta prost.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
.. in s tem dosežeš, da je naslednji dan na forumu novo sporočilo: Neverjetno, en idiotoid me včeraj ni pustil z AC. 30 km se je vozil vštric z mano.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Za mongoloide, ki kampirajo na prehitevalnem pasu, ne glede na stanje na voznem je naslednja rešitev: postaviš se vštric njega, na vozni pas in ga ne spustiš nazaj... z malo sreče bo poskusil v kratkem zapustiti avtocesto, ti pa lahko poskrbiš, da se mu temperatura malo dvigne...
Pa to ne moreš verjet...Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Danes se peljem domov na Gorenjsko Turisti se vračajo, tako, da se je pred Podtaborom nabrala kar lepa kolona na obeh pasovih... Pa čakam lepo v vrsti, mimo mene pa seveda po odstavnem pasu, češ, mi gremo v Tržič... prvi, pa drugi, pa tretji... In kar naenkrat na odstavnem pasu rata kolona In glej ga zlomka, počasi pridem do začetka te kolone na odstavnem pasu, spredaj pa Mondeo z lučkami, miličarja sta se pa kar posvetila vsem strankam na odstavnem pasu, ki se seveda niso mogle postaviti nazaj na vozni pas Od okna, do okna, dober dan, vozniško prometno, boste malo počakali.... Kakšen je pa kaj ukrep za to bo pa Mahoney povedal So mi pa prav polepšali dan. Če kaj sovražim so pa to cestni kavboji in bedaki na odstavnem pasu.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
par dni nazaj mi je zenska stara 28 let po 5 km voznji po prehitevalnem in razlagi da se nima kaj ta vozit z 100 km/h ce nima nikogar na voznem rekla: "a res?! No to pa prvic slisim! - ja res, tako da... - ampak tega vam pa ne verjamem! Verjetno bi vedela ce bi bilo tako!" no potem sva pogledala v zakon in je ugotovila da teh novih pa res se ne pozna "ampak ko ste leta 2002 opravila izpit je to ze veljalo - ne to pa sigurno ne"
In pol se pac ne cudis vec. In taki funkcionalni be.daki imajo tudi volilno pravico, to je zalostno.
Če s tem misliš tiste v mondeu s plavimi lučkami, potem se strinjam. A oni pa lahko parkirajo na odstavnem?Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Če kaj sovražim so pa to cestni kavboji in bedaki na odstavnem pasu.