To bi bilo precej nenavadno. Bankomat bi moral imeti dvojne kasete oz. vsake valute manj različnih bankovcev, in zakaj bi sredi Lijepe njihove potreboval EURe?Izplačilo bi bilo v EUR. Zakaj bi mi to pomagalo? EUR itak imam zraven
To bi bilo precej nenavadno. Bankomat bi moral imeti dvojne kasete oz. vsake valute manj različnih bankovcev, in zakaj bi sredi Lijepe njihove potreboval EURe?Izplačilo bi bilo v EUR. Zakaj bi mi to pomagalo? EUR itak imam zraven
Še moja izkušnja od včeraj in danes.
Včeraj sem šel na dopust in sem hotel dvigniti kune na OTP bankomatu v Crikvenici - pojedel mi je kartico mamu mu nasekam na suho u rit
Danes z drugo kartico dvignil na HPB bankomatu.
Izbral sem brez konverzije - napisalo je da bo 35 kun stroška - pobralo mi je iz računa 274€ za 2000 kun - to se mi zdi ok
Če bi vzel s konverzijo bi mi vzeli 296€
Neke znanosti ni v tem, vse je bilo že napisano
To bi bilo precej nenavadno. Bankomat bi moral imeti dvojne kasete oz. vsake valute manj različnih bankovcev, in zakaj bi sredi Lijepe njihove potreboval EURe?
fina novigrad 7.43V info: se splača menjati v Sloveniji. Na Hrvaškem je po mnjalnicah tečaj večinoma 7.10, najde se še 7.25.
Še to: N26 mi je obračunal tečaj 7.45 pri plačilu s kreditno v Kauflandu.
Za to menjaš že v Sloveniji ... Kar ti ostane, pač potem pokuriš tam, kjer bi sicer lahko s kartico plačal.Saj to Ok samo ko pa grem po mestu so pa tukaj, sladkorna pena, napihljivi grad, stojnice, tukaj ni terminalov. Potem gremo vceraj ven jest v konobo, -15% na keš, plačilo s kartico polna cena, gremo z ladjico, opet keš... drugače itak kartica.
Nič te ne odira, če je to 1% na ECB tečaj. Si precej na boljšem kot, če bi menjal.Mimogrede - komu se lahko pritožim, da nisem včeraj menjal EUR za HRK? Goljufivi Revolut me sedaj odira 1% za vsako plačilo … ponedeljek pa je še daleč …
Itak.Nevem, za night club?
Vidiš da so naše banke ugodnejše.
Itak.
Mislim, da bankomat lepo bruha kune in da vprašanje pomeni, kako naj obračuna tvoji banki:
- v EUR, torej s konverzijo bankomata / hrvaške banke
- v HRK, torej s konverzijo tvoje banke. In to po mojem hočeš.
Kaj ti je v Grčiji tok všeč?A hodiš po notranjosti Grčije? Karkoli je blizu vode je po celem svetu samo vaba za turiste najboljše stvari so itak skrite vsepovsod.Pa je vsako leto ista pesem?
Bla bla bla, Hrvaška je letos dražja, bla bla bla, lokal za žemljo in sok zaračunal 69€, bla bla bla, provizije za dvig na bankomatih, bla bla bla, parkirna kazen je prišla, pa sploh nisem avta parkiral izven kampa.
Če res nimate majhnih otrok, a je tako težko iti do Grčje, razen če nimate fetiša stati v zastojih?
Če res nimate majhnih otrok, a je tako težko iti do Grčje, razen če nimate fetiša stati v zastojih?
Kaj ti je v Grčiji tok všeč?A hodiš po notranjosti Grčije? Karkoli je blizu vode je po celem svetu samo vaba za turiste najboljše stvari so itak skrite vsepovsod.