Nadstrešek za dva avta + lopa

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.633
4.838
113
Kasneje sem opazil, da na računu, ki sem ga dobil kasneje, ni bilo omembe cinkanja. Takrat nisem to niti registriral, nadstrešek je že stal.

• Všeč mi je
Reactions: delavec44

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.755
218
63
Kasneje sem opazil, da na računu, ki sem ga dobil kasneje, ni bilo omembe cinkanja. Takrat nisem to niti registriral, nadstrešek je že stal.
Grd nateg. V mojem primeru je Termoflor nekje v sredini med ugodnimi, pa všeč so mi detajli pri njih. Glede na tvoje izkušnje z njimi moram pa ponovno orenk premislit koga izbrat.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.755
218
63
Ja saj iz lesa lahko narediš popolnoma enake barve in oblike. Tudi ravno streho in okoli enake barve pleh oblogo. Konec koncev lahko lopo v enak pleh oblečeš, lahko jo obdelaš z stirodurjem in enak zaključni sloj kot na bajti, itd.

Majstrov, ki ti lesenega nardijo je ene 25x več kot takih za železnega.
Nimam časa ne volje, da bom iskal razne mojstre in majstre, da bodo potem en za drugim sestavili kolikor toliko soliden izdelek.
Žal je majstrov bistveno več kot mojstrov in raje enega držim za vrat kot pet njih v vrsti.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.047
2.963
113
Glede na to koliko sem jaz dal pri Bučarju za en mini nadstrešek za SE inverter, ga bo "oblečen" les stal enako kot celotna kovinska, pa še tako "lepo" ne bo.

Pa da izkoristim temo - pozna kdo koga ki alu/kovinske ograje dela, bi staro pri tašči menjali, pa ena samonosna drsna vrata dodatno montirali.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.347
556
113
Hosekra je čisto neresna, če želiš 1% drugače, kot generično mečejo ven tiste plehnate garažice. Da bi kdo prišel na ogled celo in kaj svetoval, je misija nemogoče, vse moraš vlečt ven iz njih. Ni to firma za neke lepše nadstreške, kot želi avtor teme.
enako izkušnjo sem imel tudi sam. Sem rekel, ne rabim "kontejnerja. Samo 2 zaprti strani, ker bo naslonjeno na hišo... Ne oni ne delajo tega. Ali škatla ali nič...