A preklopit na video ne znaš? Ne moreš v 2022 fotkat, no. Video, pa na Tik Tok.Grem verjetno te dni še 1x not ukucat 600 kun pa poslikam da vidimo kaj točno hočejo
A preklopit na video ne znaš? Ne moreš v 2022 fotkat, no. Video, pa na Tik Tok.Grem verjetno te dni še 1x not ukucat 600 kun pa poslikam da vidimo kaj točno hočejo
vzamem Rentacar in je to to.Tudi meni Grčija bolj sede, vzamem Rentacar in je to to. Prav tako mi bolj sede njihova obala, tip plaž...
A preklopit na video ne znaš? Ne moreš v 2022 fotkat, no. Video, pa na Tik Tok.
Mislil sem pribitek bankomata.Delavska je ta kartica. Dviga ne gre zaokrožiti, samo na 100kn okroglo lahko dviguješ.
Na Šolti v kafiču 18kun 0,5l piva, v gostilni ob morju 22kun, pizza 7-10eurov, Pakoštane kafič na plaži pivo 19kun, kava 8kun, ocvrti lignji s prilogo 65kun.No, pretiravat ni potrebno, v povprečju je kar. Točeno 0,5L je povsod vsaj 25 kun. Sicer ne pijem piva kaj dost, vino je kar drago, še sreča da je v povprečju za en drek, ga ne pijem doli. Drugače pa ni sile.
Mislil sem pribitek bankomata.
Ker to tudi obstaja dvigneš 600 kn in napiše da si dvignil 628 kn.
Probaj na kakšnem euronet, moneygram, eurodomus ATM u, saj ne rabiš ispeljati do konca.
V glavnem bi ti jaz priporočal kakšni bančni račun od Sparkasse, UniCredit ali pa Intesa san paulo, ko imaš avtomate v mreži.
Sicer pa ne rabiš nič narediti, ker Hrvati gredo na Evro in si rešen slabega tečaja in v večini pribitka na dvig v naslednjem letu.
Ob enem pa bo 50 % bankomatov izginilo.
Ni ti Putin dvignil cen.Pretvorba je še najmanjši “problem”, ker je dejansko odvisna od vsakega uporabnika samega (bemit RTV, Janšo, Goloba, Alter userjev - vsi krivi, ker nisem menjal predvčerajšnjim …) - so pa cene šle gor. In fora - še najmanj v “nadstandard” storitvah (divja riba itd …) - ampak: a ni tako vsepovsod (tenkju Putin …)?
Sej pa ni samo Grčija, greš lahko marsikam drugam, tudi z majhnim otrokom. Majhen otrok ti bo kvečjemu še lažje prenašal let z letalom, kot pa kuhanje v pločvini na avtocesti, po možnosti v 3 urnem zastoju.Kaj ti je v Grčiji tok všeč?A hodiš po notranjosti Grčije? Karkoli je blizu vode je po celem svetu samo vaba za turiste najboljše stvari so itak skrite vsepovsod.