Stegne ga vsak citroen ax 1.4 gtV6 avtomatik, pa mustang. Realno pogledano ga stegne praktično vsak 2.0 dizl z cipom.
Hudič je težak, z torque converter avtomatom in bogimi 210 konji. To je v ameriki avto za tajnice pa pobijalce mnozic
Stegne ga vsak citroen ax 1.4 gtV6 avtomatik, pa mustang. Realno pogledano ga stegne praktično vsak 2.0 dizl z cipom.
Hudič je težak, z torque converter avtomatom in bogimi 210 konji. To je v ameriki avto za tajnice pa pobijalce mnozic
Očitno zaenkrat ne bo nič za nakupom.
Je kdo sledil spomladanski lockdown in cene avtov? So stagnirale ali so se normalno nižale, kot da je business as usual?
Glede na to, da imamo trenutno doma samo en avto, rabimo pa dva, bom zagotovo nekaj kupil. Žal ga trenutno (če ne želim kršiti odloka) sploh ne morem kupiti (razen če izberem enega, ki je naprodaj v moji občini).No hard feelings, yet ...
Runo ... po mojem ni nič kupil
Darwin (ti) ... enako
(pa še ogromno vama podobnih tule)
Torej, ogroooomno postov, na koncu pa?
Naj samo omenim, da jaz NIKJER nisem spraševal o mnenju, ampak sem kupil. Marca letos, tik pred korono.
Pod črto, ne kritiziram, ne obsojam, se pa sprašujem, kaj dogaja ljudem, ki niti ne vedo, kaj bi kupili in za nasvet sprašujejo po (halooo) Alterju?
Jaz sem bil v dilemi edino pri tipu menjalnika, ...in sem zamočil ... (po svoji krivdi)
Na testni vožnji še nisem bil. Avto mi je vizualno všeč. V petek popoldne sem se z enim prodajalcem za en avto dogovarjal, za vikend sem imel ene obveznosti, tako da sem računal, da bi si ta teden vzel en dan in ga šel pogledat. Očitno bo še malo počakal."Vseeno iščem avto, v katerega se bom z veseljem vsedel. "
A samo meni to ne gre skupaj s CX3? Ajde, če bi rekel Mini, ne pa atmosfersko podhranjen CX3, kvazi suv na osnovi Mazde 2.
"Vseeno iščem avto, v katerega se bom z veseljem vsedel. "
A samo meni to ne gre skupaj s CX3? Ajde, če bi rekel Mini, ne pa atmosfersko podhranjen CX3, kvazi suv na osnovi Mazde 2.
To je zmeraj tako, ne samo pri avtu. Če nisi čist ziher, kaj bi naredil, sprašuješ. Mislis, da bo odločitev lažja, če bo več informacij. Brez izjeme je še težja. Še manj veš kaj bi naredil. In ne narediš nič, da se ne zafrknes. Oziroma odlozis vse skupaj na čas, ko boš bolj odločen. Ta čas velikokrat ne pride.
Če si odločen, pa nič ne sprasujes, ker že itak veš kaj ti je narediti.
Zdaj te teme nisem brala, ampak sem bila demantirana že parkrat, ko sem se odločala za bencinarja za kratke razdalje. Dvakrat kupili potem dizla. PSA. Gajslam se po par km gor pa dol. Ne vem, kolikokrat na dan. Tok da ob letu cca 25kkm pride. Pa zaenkrat so imeli prav. S tem ni kaj dosti težav. 7 let sem prvega takole matrala, pa so do sedaj samo redni servisi, žarnice pa akumulator. Drugega imam šele leto. Tudi nič težav, ampak 1 leto ni glih referenca za nič najbrž. Tok časa mora v vsakem primeru mir bit. Nobeden pa res ni bil za na srček igrat, ko se notri usedes. To ne vem, kateri bi bili...
Očitno dizli le niso tako zelo slaba izbira, tudi za kratke razdalje.Žena ima B-ja 180 CDI letnik 2010 (še stari MB 2.0 dizel). Na dan prevozi 6 kilometrov v obe smeri za službo. trenutno pri 110 00 prevoženih razen zamenjanega akumulatorja ter hladilnika klime (znana težava te serije) vse BP. Tako da tudi dizli niso tako zeeelo slabi za kratke relacije
8s do 100kmh je ravno, da se normalno pelješ pa da ni treba vsakič gas do konca pri pospeševanju