1.Vseeno iščem avto, v katerega se bom z veseljem vsedel.
Če upoštevam točko 4. , je tole NOGO. Z veseljem se vsedeš v M5, Masseratija, S6 .... Porcheja .... in ...beri do konca
2.Malo navijam za kakšno malo električno igračo, žena ne bi. Ker nisem prepričan, kako se avti obnašanjo v praksi, ne navijam preveč. Za minija pravite, da je zanič, tsi-ji so baje zanič, tce-ji so baje zanič
Seveda, Mini je zanič, zanič je tudi Peugeot (za nekoga), pa Renault (za večino Alterja), pa Ford, pa ...
3.Načeloma nobene znamke nimam na ignore, razen mogoče kakšne dacie.
Napaka, beri do konca.
4.Proračun je nekje do 15 k€ (ampak ni ravno nujno), zaželjeno je, da ima zadaj vrata, da ni starejši od 5 let.
Se nanaša na točko 1.
5.Rad bi, da nekako izgleda, ampak na izgled že pri istem modelu veliko vplivajo feltne in luči.
"nekako zgleda" tud AX, pa R5 ... ampak res samo "nekako" ... za malo več poglej točko 4 (€€€)
6.Poraba glede na kilometrino ni bistvena, raje bi imel zanesljivost.
Zanesljivost? Toyota menda, ni druge. Čeprav Dacia ... ah.
7.Če se ne pojavlja na vsakem drugem dvorišču je prednost.
Za 15k€ pol skor vsi odpadejo ...
8.Ko klikam, mi nobeden ne pade toliko v oči, da bi rekel, to je to.
Evo, ta pa zmaga. Če tebi ne pade v oči, kako bo potem nam, ko sploh ne vemo, kaj ti je všeč?
Oprostite, ampak jaz bi take topice prepovedal. Ker ne bo outputa, ziher ga ne bo. Mar bi šli v tej smeri: "izbral sem si vozilo X, ki mi je všeč. Mogoče imate informacije ali se dosti kvari, ali pa je morda bolj zanesljiv (tč. 6) tale Y? Nekaj v tej smeri.
In za konec: ravno Dacie si se odrekel, ko pa bo prav Spring zadeva zate:
- za kratke razdalje DA
-poceni (manj, kot 15k) DA
-nekako izgleda DA
-z veseljem se boš vsedel vanj, ker bo poceni nakup, pa tudi prevožen km bo poceni ... če to ne privabi nasmeha na usta?
Over & Out