Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
So bili že 2004 tudi 2.0TDI. Leta 2004 so 4F šestke ven prišle 4B pa so se poslavljale. Prve serije menda niso najboljši 2.0 TDI. Jaz osebno če bi jemal 2.0TDI bi vzel komaj tam letnik 2007. Drugače pa sta menda tako 2.7 kot 3.0 TDI vrhunska motorja in ni nekih težav! Splača se ti sploh poiskat Belgijski model 2.7 TDI, ki ima cca. 165 konjev (je pa praktično vse enako kot pri evropskem - samo tovarniško je "zaprt") in tako padeš v nižji rang pri registraciji! Seveda pa ti ga na originalnih 180KM odpre vsak malo večji mojster! Meni je naprimer interesanten 2.0 TFSI.. Ima presenetljivo dobre performanse ter majhno porabo. Me zanima kako se ta TFSI odnese v praksi.
No to je popolnoma relativna stvar, odvisno kak način vožnje imaš in kaj pričakuješ od avtomobila. Fino je tudi če je 4.2 TDI quattro a ne? Vendar kaj ti bo...? Mislim da se s tem 2.0 TDI lahko čist spodobno pelješ, ni pa nek dirkalni stroj, se razume... Kakorkoli gledamo, glede na zanesljivost ta motor ni ravno najboljša izbira!
Drifter ne govori na pamet v stilu baba čula baba rekla. Poraba pri 3.0 TDI ni nič manjša ali enaka kot pri 2.7 TDI. 2.7 TDI ima malokateri quatrro, 3.0 TDI pa imajo VSI quattro. Poraba je nekje 1,5-2 litra višja pri 3.0 TDI kot pa pride 2.7 TDI. Quattro pač terja svoj davek....
2.0TDI je cist dovolj ce nisi dirkac vendar kot je omenil Avofun so bili problemi z glavami pri prvih motorjih.
2.7 in 3.0 TDI sta super vendar nekaj vec porabita, nudita pa precej vec moci.Odlicen je #.0TDI z Tiptronikom.
Hja če bi imel na razpolago Belgijskega 2.7 bi razmislil, drugače pa tudi jaz definitivno 3.0q. Avtomatik je sicer fin za vozit vendar se bojim vseh rabljenih avtomatikov... Če bi se osebno odločil za tiptronica bi iskal mojstra ki bi mi ga znal dobro pregledati...
@Narodnjak: Razlika v porabi je sigurno kak liter pa pol.
Kaksen vsaj liter pa pol? Pol litra do max liter, ce si pa mislil razliko med masina pa prav tako ne bo res. 3.0 spije ca. 9,5-10 povrepcno, 2,7 pa okol 9. Ni razlike prakticno. Tako da sam bi mirno 2,7 spregledal za kateregakoli audija visje klase.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.