Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:in kakšna je verjetnost da naletiš na tak dogodek??? jest še nisem slišal, da bi se kakšen težak spravil na družino k se sprehaja po mestu.
Drugače pa grem stavt, da ne bo hodu za tabo več kot 50m kot en [cenzura]. bo prej obupal, ker ga kolegi pred katerimi se baha ne bojo več videli.
Zal se to dogaja skoraj vsak dan. Sploh okoli Barvarca, Tromostovja, itd.... Jaz sem to dozivel kako leto nazaj od Romuna ,ki je "talal" brivnike po BTCju. Glede na gospodarsko stanje bo tega vedno vec.
Zakaj bi trpel kakršnekoli posledice, če pa je fizično obračunavanje po tvoje OK?Citat:
Uporabnik NigelM pravi:Brezplacnega kosila ni...
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Nisem vedel, da je hoja po ulici/vožnja avtomobila enaka borilnemu športu - načeloma pri borilnem športu veš v kaj se podajaš.
Citat:
Bingo! Tako pa seveda hkati sprejemes vse morebitne posledice ,ki jih taksno (tvoje) dejanje potegne za sabo. Stekas? Jaz pa seveda moram sprejeti odgovornost za svojo reakcijo. Stekas?
Kaj pa, če postavimo splošno pravilo, da je pretep na splošno nesprejemljiv?
Se strinjam. Vendar je bila moja prva teza ta, da se normalni ljudje za vsako ceno poizkušamo izogniti pretepu - pa naj to pomeni, da se umakneš, zbežiš, situacijo umiriš itd. In da je kriv vedno tisti, ki je podelil prvi udarec.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
In voda je mokra.... Tudi vojna je na splosno nesprejemljiva a je zal vcasih nujna. Ampak ja, teoreticno je nesprejemljiva. Papir prenese vse...
Citat:
Uporabnik Runo pravi:Logika gre tako: tega NE smeš početi, sicer te zadanejo sankcije
to seveda ni res. marsikdo je že storil samomor zaradi besed. ljudje so doživeli infarkt in ostale smrtonosne traume.Citat:
Se strinjam. Vendar je bila moja prva teza ta, da se normalni ljudje za vsako ceno poizkušamo izogniti pretepu - pa naj to pomeni, da se umakneš, zbežiš, situacijo umiriš itd. In da je kriv vedno tisti, ki je podelil prvi udarec.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
In voda je mokra.... Tudi vojna je na splosno nesprejemljiva a je zal vcasih nujna. Ampak ja, teoreticno je nesprejemljiva. Papir prenese vse...
Od besed ni še nihče umrl .
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od besed ni še nihče umrl.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:Logika gre tako: tega NE smeš početi, sicer te zadanejo sankcije
Pa si le (polovicno) dojel?!Ne drezaj v druge, sicer te lahko zadanejo sankcije. Dovolj preprosto?
Citat:
Tule govorimo o besedah tipa 'je*** ti mater', 'odjebi', ki ti jih izreče neznanec. Zaradi tega ni še nihče storil samomora.
imaš popis vseh samomorov in natančen vzrok zanje da lahko to trdiš?Citat:
Tule govorimo o besedah tipa 'je*** ti mater', 'odjebi', ki ti jih izreče neznanec. Zaradi tega ni še nihče storil samomora.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Pa si le (polovicno) dojel?!Ne drezaj v druge, sicer te lahko zadanejo sankcije. Dovolj preprosto?