22-letnik umrl nekaj dni po pretepu v LJ

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ne, nobene lestvice ni: silo lahko uporabiš samo v samoobrambi - če ti nekdo j_ebe mater, to ni fizični napad: zrela oseba bo takšno provokacijo ignorirala.
Citat:
Recimo hodi tvoj otrok po cesti in mu zacne nekdo najedati?
Če je možno, se izogneš konfliktu in odideš stran, as simple as that.

To ni vedno mozno. Peljes zeno in otroka na sprehod. Se najde junak in vztrajno najeda..... Se odmaknes, on pa leze za tabo in nadaljuje pocetje. Do kdaj tocno bos dovolil?

in kakšna je verjetnost da naletiš na tak dogodek??? jest še nisem slišal, da bi se kakšen težak spravil na družino k se sprehaja po mestu.

Drugače pa grem stavt, da ne bo hodu za tabo več kot 50m kot en [cenzura]. bo prej obupal, ker ga kolegi pred katerimi se baha ne bojo več videli.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Hja... če se drži bedarij o katerih tu pametuje, ima zavito babo, sam pa nosi par kil plastike okrog pasu in je jezen na cel civiliziran svet in kot tak lahko hitreje izzove kakšno neugodno situacijo
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
jebanje mater je v Sloveniji običajna spontana kletvica brez pravega pomena... kabrio mišice jo pa vzamejo zelo osebno... neprilagojenost okolju pač...
smirk-1.gif

Tud svinjejedci niste ravno izjeme
tongue-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Tudi jaz nisem musliman, vendar, če se o nečem že razpravlja, je najmanj, da se vsaj preverijo osnove, tudi to, če je pravilno zapisano, da ne izpadeš nekompetenten že na začetku.

I

Izbrisan uporabnik 3287

No ja. Vecina je pogumnih prek tipkovnice. Bom takole rekel: ce si frajer in nekomu hebes mater (in ostale kletvice) pa jih potem dobis po picki ..... Bos drugic premisli kaj bos zinil.... Tako, da so to po eni strani vzgojne..... Sicer tega hebanja vsega po spisku nisem nikoli razumel. Pac ti nekdo najeda, se odmaknes in ce se zadeva konca ok. Ce pa ne, pa zarukanca brez besed na ..... In ja, sem miroljuben do neke mere....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
šeriatsko pravo je pravo, po katerem bi se moral ravnati vsak musliman. Glede na to, da očitno ne poznaš tega prava, saj sprašuješ, kaj to je in omenjaš neko sirijo, očitno nisi niti musliman niti pretirano razgledana oseba.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Ne, ne, on sprašuje, kaj naj bi bilo "siriatsko pravo", kjer se je kameleon verjetno zatipkal, kar se na telefonu rado zgodi
evil.gif

Zanimivo, kako en nesporazum sledi drugemu nesporazumu ..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
eh, eazy skuša nekaj pametovati, ena črka pa itak ne igra vloge, saj se še sami ne morejo zmeniti ali je akbar ali ekber recimo...reče se pa šeriatu zuti šarija itd...pa eazy pri besedi 'in' vztrajno izpušča drugo črko in piše 'i'...a razumeš poanto?
smile-1.gif

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Tudi jaz nisem musliman, vendar, če se o nečem že razpravlja, je najmanj, da se vsaj preverijo osnove, tudi to, če je pravilno zapisano, da ne izpadeš nekompetenten že na začetku.

Važno, da si zadel bistvo mojega posta, saj je tisti uporabnik zamešal šEriatsko pravo s sirskim. To sem želel povedati.

p.s.
Mislim, da imaš v svojem postu eno vejico preveč. Če smo že natančni.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
zelo off topic, ampak vseeno :

Katera vejica je preveč?

če misliš tole ".. vendar, če se o nečem razpravlja .." je na pravem mestu

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:in kakšna je verjetnost da naletiš na tak dogodek??? jest še nisem slišal, da bi se kakšen težak spravil na družino k se sprehaja po mestu.

Drugače pa grem stavt, da ne bo hodu za tabo več kot 50m kot en [cenzura]. bo prej obupal, ker ga kolegi pred katerimi se baha ne bojo več videli.

Zal se to dogaja skoraj vsak dan. Sploh okoli Barvarca, Tromostovja, itd.... Jaz sem to dozivel kako leto nazaj od Romuna ,ki je "talal" brivnike po BTCju. Glede na gospodarsko stanje bo tega vedno vec.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
jebanje mater je v Sloveniji običajna spontana kletvica brez pravega pomena... kabrio mišice jo pa vzamejo zelo osebno... neprilagojenost okolju pač...
smirk-1.gif

Vsaka psovka je znan nespostovanja. Za vsako kletvico lahko dobis po glavi v katerkol drzavi na tem planetu. Ce malce pobrskas po youtu bos nasel ogromno materiala iz vseh kotickov tega planeta. Nima nobene veze z prilagojenostjo... Nihce ni dolzan prenasati karkoli samo zaradi tega ,ker tvoja visokost meni da je to "kletvica brez pomena".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
.... Jaz sem to dozivel kako leto nazaj od Romuna ,ki je "talal" brivnike po BTCju.

Hmmm.....glede na to da te je Romun nadlegoval, ker nisi hotel vzet brivnika........da nisi ti mal...
sprasujem se.gif

osama_binladen_1238702c.jpg

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
smirk-1.gif

aha, to skoraj pojasni zakaj sem enkat dobil klofuto (da klofuto in ne pošteno na gobec), ko sem pijan drugemu pijanemu kolegu jebal mater in je to slišal mimoidoči neprilagojeni kalamar in se postavil zase z besedami "komu ti jebeš majku, majka mi umrla v ratu". no potem so se začeli njegovi kolegi opravičevat in ga odvlekli stran.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vsaka psovka je znan nespostovanja. Za vsako kletvico lahko dobis po glavi v katerkol drzavi na tem planetu. Ce malce pobrskas po youtu bos nasel ogromno materiala iz vseh kotickov tega planeta. Nima nobene veze z prilagojenostjo... Nihce ni dolzan prenasati karkoli samo zaradi tega ,ker tvoja visokost meni da je to "kletvica brez pomena".
'Nespoštovanje' je povsem arbitrarna oznaka: za kristjana je zagotovo nespoštovanje, če se norčujem iz Jezusa - ali me ima potem pravico pritisnit na gobec?

Prej sem mislil povsem resno: če nekoga udariš, potem si zagotovo psihiatričen bolnik, saj nimaš empatije (kar je eden najbolj očitnih znakov psihopatske motnje):
Citat:
Psychopathy (/saɪˈkɒpəθi/) (or sociopathy (/ˈsoʊsiəˌpæθi/)) is a personality trait or disorder characterised partly by enduring anti-social behavior, a diminished capacity for empathy or remorse, and poor behavioral controls
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychopathy

Po mojem mnenju bi se moralo pretepe pred zakonom obravnavati precej bolj resno, kot se jih sedaj. Predvsem pa bi se moralo prenehati s prakso pošiljanja tovrstnih bolnikov v zapor - ti ljudje sodijo v psihiatrično ustanovo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ne, to je nekaj popolnoma normalnega. To je ultimativen znak spostovanja do socloveka. V bistvu imas celo pravico hebat mater in celo druzino Da bo mera polna,svoboda pa popolna bi morali med osnovne pravice zapisati da lahko komurkoli kadarkoli in kjerkoli pljunes v obraz. Pri uveljavanju bi morali organi pregona sodelovati po sluzbeni dolznosti!

Verjetno ni potrebno povdarjati da je taksno driskanje neprimerno za novico o mrtvi osebi?!
Načeloma nobena beseda ne more biti razlog za fizični odziv.

naceloma je res... ampak naceloma je tudi res da nihce ni dolzan prenasati tuje najedanje.... kdorkoli se spravi zavestno najedat mora sprejeti tudi morebitne posledice

Se pravi, če jaz, po mojem lastnem mnenju, presodim, da mi ti na forumu najedaš, te lahko najdem in prebutam?