22-letnik umrl nekaj dni po pretepu v LJ

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dons je men en jebu matr sred krizisca, pa me ucil pravilne voznje, ker sem ga pac izsilil.
hysterical-1.gif
Ce je neprekinjena kolona vozil na prednostni cesti in cakas ze cist prevec na vkljucitev, ker ni noben tolk prjazn, da bi te spustil se mi zdi samo po sebi umevno, da izsilim.
Ampak folk je kr jezn, pa na vsak nacin ne spustit, pa klet, hebat matr pa vse po spisku, se mal pa me bojo tepl.
frown-1.gif

Seveda si ga izsilil, če si na neprednostni. Če se tebi zdi, da si čakal že čisto preveč, ti to še ne daje pravice, da zapelješ vanj. Takšnih imaš čisto preveč že v križišču na Večni poti in cesti iz Rožne doline...ko iz neprednostne (imajo STOP znak in črto na kateri morajo počakati in se prepričati, da je prosto) kar rinejo v tiste na prednostni, ker oni pač ne bodo čakali in se jim zdi enostavno normalno, da uletijo na prednostno.

Sem imel že sam tak primer, človek zapelje vame in trdi, da je izmenična prednost (na koncu je šlo plačilo škode iz njegovega zavarovanja)
confused-1.gif
Danes ponovno tak primer, človek kar rine naprej, čeprav si na prednostni. Bog ne daj počakat, da te nekdo spusti - prej ali slej te bo sigurno nekdo spustil, boš pač počakal minuto, če bo potrebno. Mi ni problem spustiti človeka naprej, če je na neprednostni, to pa še ne pomeni da moram spustiti vsakega tisto sekundo, ko se on pač pripelje po neprednostni.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Zal se to dogaja skoraj vsak dan. Sploh okoli Barvarca, Tromostovja, itd.... Jaz sem to dozivel kako leto nazaj od Romuna ,ki je "talal" brivnike po BTCju. Glede na gospodarsko stanje bo tega vedno vec.

Mogoče cepec ni razumel, da imaš brado zaradi vere, ne pa zato, ker nimaš brivnika. A te je obtožil tudi, da imaš prekratke hlače?

hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kdo govori o večini razen tebe?
Prilimaj mi link na članek, kjer je oseba storila samomor zato, ker ji je neznanec zabrusil 'jebe_m ti mater'.
zmaga.gif

virnil si se na stara pota če ni na internetu ne obstaja.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zaradi mene poišči v časopisu (v nuku imaš krasen arhivu) - skratka, trdil si, da so bili že primeri, ko so osebe storile samomor zato, ker so jih neznanci poslali v božjo mater. Glede na to, da gre za precej nenevadno trditev, čakam dokaze.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Pogovarjamo se o tem, ali imaš pravico udariti človeka, ki ti j_ebe mater. Jaz sem rekel, da ne, ker beseda ni še nikogar ubila - tebe sedaj sprašujem, koliko ljudi poznaš, ki so storili samomor zaradi tega, ker jim je neznanec jeb_al mater?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
trdil sem da je tvoja izjava da besede ne ubijajo zgrešena sedaj se pa nekaj ven vlečeš.

Čaki čaki...a ti dejansko trdiš, da besede ubijajo?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.175
113
v lokalni ostariji
ja ljudje sploh mularija so naredili že kakšen samomor zaradi žalitev.. sploh preko spleta...

in ja... tudi besede znajo ubijat. kakšen labilen človek ki ga hitro prizadanejo besede zna odreagirat s samomorom

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Fak, a ste pismeni: govorimo o tem, da nekdo hodi po ulici, pride nek težak in mu j_ebe mater. Nihče ne govori o 12-letnicah, ki se obešajo zaradi FB komentarjev.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Ok, seveda je možno z besedami nekoga tako zj3bat in psihično zbit na poden, da se mu sname in se ubije...ampak za kaj takšnega je potrebno kaj več kot pa samo "j3bemti mater" kar je poanta te zdaj že več strani dolge "debate".

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Ne, se pa lahko napačen odziv na "nekajdelamtvojimamici" spremeni v nenaklepen umor.

p.s. a alpinisti so HC adrenalinci?
grin1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
No, ja, za voljo krajšega vprašanja nisem šel v delitev na te in one, ki jim je po večini skupen "lapsus" iz otroštva. Tisto, ko pravijo, da alpinist reče, da ga nekaj vleče v gore, pa niti sam ne ve kaj. Da ga gora kliče pa te fore. Govorim o bolj ali manj resnih alpinistih in ne Senadu, ki se jučeri naučijo p£ezati u ško£i pa bo sad jedan dan išo na Trig£av.

Pa zdej sm spet offtopic. Bolj sem spraševal v kontekstu besed, ki (bojda) ubijajo per se
evil.gif