Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Nikar tako..... saj vem, da je (tebi in podobnim primerkom, da ne uporabim drugega izraza) popolnoma razumljivo, da se lahko osebo, ki ti verbalno j3be mater, fizično napade. Saj smo konec koncev ljudje, mar ne?
Kaj točno pa je sedaj primerno za takšen topic? Zgolj RIPanje in lepljenje rožic? Pa tisto - o mrtvih le dobro?
Bravo, res
Naceloma v temi o smrti neznane osebe in neznanega razloga nimas kaj pisat... Sploh pa glede na to da govorimo o (skoraj) otroku.
Btw, se nikogar nisem napadal zaradi tega in se nihce ni mene. Ce se pa spravim to poceti in dobim po glavi bom posledice moral pripisati svojemu pocetju.
Pisal bom kjerkorli po alterju se mi bo zahotelo in pa skorajda karkoli. Imam vso pravico. Saj mi ni potrebno tega obrazložiti a ne? Saj si konec koncev odlično seznanjen z osebnimi pravicami.
Kar se pa tvojega bolanega razmišljanja tiče, da lahko fizično napadeš nekoga, ki te zgolj verbalno užali.... v večini primerov situacija ni takšna, kot si jo opisal ti (verbalno napad nate in na družino, ki prehaja v fizičnega) ampak je bolj taka, da si v kakšen klubuali na ulici, kjer nekoga na btw zgolj oplaziš s pogledom pa ti še sika pa skače v faco, če mu pa potem v jezi rečeš j3bemtimater in potem primitivec misli, da ima pa kar pravico te zato zatočli na polno. Če se kdaj srečava in da slučajno nanese do kakšnega prerekanja, močno upam, da me boš dejansko udaril, če/ko ti bom verbalno j3bal mater pa boš potem videl kako me imaš pravico udarit, ko mi boš do konca življenja plačeval odškodnino v obliki mesečne rente zaradi napada name.
Eno je, da te (tebe oz. tvojo družino) nekdo fizično ogroža, drugo je pa verbalno. In če si tako bogi s tako slabo samokontrolo, potem ti pa tudi Alah v kombinaciji z novo džamijo in IC ne more pomagat
Normalno, da se ne spodobi govorit žaljivo in žalit vsepovprek ampak to zaenkrat še ni kaznivo dejanje, napad na osebo pa je. In tega se določeni primitivci tudi približno ne zavedajo....te ne bom dodal v to skupino, ker menim, da si zgolj rahlo zmeden in misliš, da greš lahko pri zaščiti svoje družine (pred verbalnim napadom) čez vse meje.