Zakaj ne? Kaj pa, če vozi nekdo počasneje ker morda nosi očala in ga svetloba moti? Kaj če nekdo vozi počasneje zato, ker bi blo sopotniku drugače slabo, kaj če nekdo vozi počasneje ker je invalid itd...itd...vsi ti imajo pravico biti na cesti in imajo pravico vozit počasneje kot je NAJVEČ dovoljeno.Citat:
Sem mnenja, da oseba katera ni sposobna vozit kolikor je NAJVEČ dovoljeno nima kaj počet na cesti.
Točno, bravo....Citat:
na izpitni vožnji si strogo opozorjen če voziš 60 na 90.... zanimivo a ne?
Kako pa ti veš, da tisti pred tabo izpolnjuje vse našteto?Citat:
Napisal sem, da si nevaren, če v normalnih pogojih (suho vozišče, dobra vidljivost, si spočit, trezen, avto je brezhiben, žena je na sovoznikovem sedežu tiho,...) voziš BISTVENO manj od omejitve, pa čeprav voziš skladno s predpisi (čeprav mislim, da je tudi prenizka hitrost lahko prekršek in za to lahko dobiš kazen).
da TI v danih razmerah lahko voziš tolikoCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Ti preberi še enkrat.
Kaj si zdaj pijanca privleku od nekje?
Če nekdo vozi pijan, je pač v prekršku. A sem mogoče kje napisal, da on lahko vozi?
Torej pijanec je v prekršku ravno tako kot ti, če voziš prehitro. In taki nimate kaj na cesti počet.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kako pa ti veš, da tisti pred tabo izpolnjuje vse našteto?Citat:
Napisal sem, da si nevaren, če v normalnih pogojih (suho vozišče, dobra vidljivost, si spočit, trezen, avto je brezhiben, žena je na sovoznikovem sedežu tiho,...) voziš BISTVENO manj od omejitve, pa čeprav voziš skladno s predpisi (čeprav mislim, da je tudi prenizka hitrost lahko prekršek in za to lahko dobiš kazen).
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Žal je pa res, da je marsikateri pijanec pametnejši in vozi varneje od "treznih"dinamikov.
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Žal je pa res, da je marsikateri pijanec pametnejši in vozi varneje od "treznih"dinamikov.
Tale izjava je pa za v anale