Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Ali ga naj prehitim tukaj?
točno na tem odseku (iz prve slikice) je res peljal po omejitvi
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Ali ga naj prehitim tukaj?
Res je, samo nate mislimo, saj si tega tudi neizmerno želiš. Samo, da se govori o tebi pa ni važn a je dobro, al je slabo, že ti dogajaCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Hehe, sem pa počaščen, kolko posla mate z menoj. Celo pri južni mislite name.
Zgleda da sem nepogrešljiv.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A je smešno, če je kdo vratar?
Smešno je, ker vratar misli, da je najpametnejši.
A to zdej vsi mene posnemajo?Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
novi hobi je tud po AC 100,
Tudi tiste tri zadnje ovinke skozi gozd tik pred Vodicami? Nisem ravno meril, ampak meni se zdi, da tistih 90° ovinkov ne gre ravno 70km/h sfurat, sploh pa ne po dežju. Bom jutri bolj pozoren, razen če pozabim in grem že v Kranju na ACCitat:
Uporabnik Nightcrawler pravi:
Še najbolj me pa razveselijo taki, ki se do vodic čez tiste ovinke vozijo konstantnih 50. Med ovinki in čez ovinke. Pa še zavore uporabljajo!Čez vse tiste ovinke se še v dežju da konstantnih 70 peljat lepo umirjeno, uni pa neki na suhem jajcajo ...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A to zdej vsi mene posnemajo?Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
novi hobi je tud po AC 100,
Citat:
No kar probaj, gre čisto lepo, ampak prosim po pameti, jaz ne bom odgovoren če bo kakšen incident!
Ne saj ljudje tvoje baže nikoli niste sami krivi ko pride do incidenta, krivi so policaji na napačnih mestih, neustrezna signalizacija, krive ceste, pregladek asfalt... pa jako profitiraš, če voziš na meji možnega...Citat:
No kar probaj, gre čisto lepo, ampak prosim po pameti, jaz ne bom odgovoren če bo kakšen incident!