A mamo na forumu kakšnega majstra, ki bi z veseljem popil pivo in ga ocenil?? Se pravi izpolnil BJCP SCORE SHEET???
Uf. Tole bi pa tudi mene zanimalo!
A mamo na forumu kakšnega majstra, ki bi z veseljem popil pivo in ga ocenil?? Se pravi izpolnil BJCP SCORE SHEET???
Ni sicer povsem to kar iščeš, vendar ste vsi vabljeni na naslednje trke DLDP-ja (trenutno še ni datuma za naslednje). Tam lahko prineseš svoje pivo in dobiš konkretne komentarje (+ poskusiš kaj drugi ustvarjajo). Lahko pa tam potem koga prosiš, da ti ga oceni po BJCP (doma ne tam na licu mesta ker ni časa).A mamo na forumu kakšnega majstra, ki bi z veseljem popil pivo in ga ocenil?? Se pravi izpolnil BJCP SCORE SHEET???
MarsikdoA mamo na forumu kakšnega majstra, ki bi z veseljem popil pivo in ga ocenil?? Se pravi izpolnil BJCP SCORE SHEET???
Ni potrebno ponovno zracit. Bolj pazi na to, da ne zracis pretople pivine. Pred zracenjem jo shladi vsaj pod 30 stopinj, tocno nevem kje je meja. V nasprotnem primeru se lahko kisik trajno veze na pivino.
Zanima me nekaj okrog dry hoppinga.. In sicer je pametno prej par dni odstranjevati kvasovke(primarna fermentacija končana), ali ga ponavadi kar vsuje te noter in po določenem času spuščate usedlino (kvas+hmelj) ven.. Pač pred flasiranjem..? Hvala