Volvo v60 cc vs passat alltrack..

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.542
478
83
Avč. A T (non-hibrid) pa ni v rabljeni V60ki za dobit?
Seveda ga lahko dobis, ampak je ponudba precej manjsa v primerjavi z dizli ali phev. Jaz sicer ne bi imel zadrzkov pred blagimi hibridi, vsaj po zupanovem mnenju kaksnih resnih tezav ni bilo in mi jih ni odsvetoval. Pa se delez bencinarjev se je pri novejsih letnikih povecal. Sploh v zadnjem letu, ko si dizla lahko dobil le se iz stare zaloge.

Kar se phev tice: zame sicer ni primeren, ampak tudi ce bi bil, si letnika 2020 / 2021 nisem upal vzeti. Pogojno bi sedaj razmisljal o njem, ker PE pride samo v phev izvedbi, vseeno bi za zadnjo 455km verzijo po dolgem in pocez preveril mozne tezave. Vse v upanju, da so poslihtali elektro pogonski sklop. Ker kot receno: ko sem studiral stare pheve je bil rezultat - prste stran.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.504
361
83
34
Kateri letniki naj ni bili problematicni in kaksne so napake? Jaz gledam plebejske verzije B3 oz. B4.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.542
478
83
Napisal sem, da so problematicni phev vsaj do my21, ampak ker ti kupujes klasiko oz. kvecjemu mehkega hibrida, to zate ni relevantno. Za slednje sem pa tudi napisal Zupanovo mnenje.

Pri phevu je tezava v elektricnem pogonskem sklopu (erad). Ce crkne, ga vsaj pred casom ni upal popravljat nihce. Volvo ti ga je zamenjal za 8k.

• Wow
Reactions: klekej