XXI Zimske olimpijske igre, Vancouver

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tekma je bila top of the top. Čisto druga Kanada kot na ostalih tekmah olimpijskega turnirja. Roko na srce, rusi so bili bolj enakovredni kot kaže rezultat. Kanadčani so vsako resnejšo šanso izkoristili, pa bilo bi bolje če bi od začetka postavili v gol piksno pira namesto Nabokova
bonk.gif

Se mi je prav zdelo, da je glavni krivec Nabokov. Bryzgalov je letos precej boljši, ne vem zakaj ima Nabokov tak status. Kot Kiper pri Fincih..."če ne bom prvi golman, ne grem na OI."
stupid-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz bi raje rekel HVALA LINDSEY, ker si padla, drugače bi o medalji lahko samo sanjali.
cheer.gif

O kmetavzar mali. Tolk si drk.al nanjo, da je revca kar padla.
stupid-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, saj jaz sem svoje že povedal, ne mislim več razpravljati okoli tega.
wink-1.gif

Še to; ko bo Tina naslednjič prišla na stopničke v sv. pokalu, se dam jaz kastrirat.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
wink-1.gif

Še to; ko bo Tina naslednjič prišla na stopničke v sv. pokalu, se dam jaz kastrirat.
grin1.gif

torej praviš, da je zaključila s kariero?

te lahko pridem jaz skopit čez 1 mesec?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lahko.
smile-1.gif

Samo jaz vem, da ji ne bo ratalo pridet na stopničke, zato se lahko zajebavam s takimi.
cheer.gif

Me zanima, kakšna evforija bi bila, če bi Robiju dobil OI medaljo. Saj si jo je zaslužil, tako kot Tina.
hysterical-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
wink-1.gif

grin1.gif

Spet smo glasni izza monitorja, a? Si jo osvajal, pa te je pomendrala?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Lahko.
smile-1.gif

Samo jaz vem, da ji ne bo ratalo pridet na stopničke, zato se lahko zajebavam s takimi.
cheer.gif

Me zanima, kakšna evforija bi bila, če bi Robiju dobil OI medaljo. Saj si jo je zaslužil, tako kot Tina.
hysterical-1.gif

sicer se načeloma ne spuščam v diskusijo z trolli, samo tvoje izjave spadajo pa že v posebno šolo (za tiste s prilagojenimi potrebami)

ženska ima 8 zmag v svetovnem pokalu, kar je največ od naših smučark, srebro iz SP2009, ima že več kot 17 stopničk v svetovnem pokalu, tebi pa v tvojo glavico dejansko pride ideja, da si medalje ni zaslužila?

samo v sloveniji se najdejo taki pacienti

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Glih to je finta, če ne bi Lindsey padla, bi bila v igri še Julia.
wink-1.gif
Jap, samo potem bi tudi Ana Drev drugače odsmučala in ne bi padla zgoraj. V Drugi vožnji je pa tako bila druga najhitrejša. Pa bi bla glih tak medalja. Trol!
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
In to v kolko, 7 sezonah? Par medalij na sezono, nič takega, pač ena izmed elitnih 30. Kolko ima pa odstopov in 20+ mest? Ne rečem, da ji ne privoščim, ampak je tako zelo nestabilna smučarka. Čisto odvisno od njenega dneva.
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lejte, men gre na qrac samo to, da tam pljuvate po "egocentrični" Petri Majdič, ki je res top, elita, špica, tu pa orgazmirate na Tino Maze, ki se ji vsake tolko stvari poklopijo in ji rata dobit kolajno. Nič drugega. Tudi meni je ob obeh Tininih vožnjah solza emocije spolzela po obrazu.
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Eh, klosko.

Sem zaradi kaksnega tvojega obcasnega prebliska mislil, da si ze prerasel mladost in norost iz casov mobisuxa, pa vidim da se zmeraj kupujes rolexe ze 5 evrov...

lp

drogaportoroz

Pripravnik
15. maj 2009
150
0
16
POLFINALE:
ZDA - FINSKA
KANADA - SLOVAŠKA

...ob pogledo na polfinale Kanada - Slovaška, vsi razen nas in Slovakov mislijo, da igramo mi, tak da se ve za koga bomo navijali.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Bryzgalov je potem branil kar dobro, dobil sicer gol, ampak ni mogel tam nič narediti. Aja, je že kje na netu tekma Kanada- Ruija? Sem včeraj iskal pa nič našel. Bi jo imel za arhiv
smile-1.gif