Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja Grajbos te bo s "kelo" okol kepe, pazi!
Komaj zaj vidim, zakaj se mi je cel dan kolcalo...
Vsega je ciganče mali kriv, bemo mu.
Citat:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
In to v kolko, 7 sezonah? Par medalij na sezono, nič takega, pač ena izmed elitnih 30. Kolko ima pa odstopov in 20+ mest? Ne rečem, da ji ne privoščim, ampak je tako zelo nestabilna smučarka. Čisto odvisno od njenega dneva.
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Komaj zaj vidim, zakaj se mi je cel dan kolcalo...
Vsega je ciganče mali kriv, bemo mu.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Bryzgalov je potem branil kar dobro, dobil sicer gol, ampak ni mogel tam nič narediti. Aja, je že kje na netu tekma Kanada- Ruija? Sem včeraj iskal pa nič našel. Bi jo imel za arhiv
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Fajn tekma, prevladovali kanadčani, ki so se proti koncu pomaknili nazaj, američani to kaznovali in malo po sreči izenačili, v podaljšku, pa se mi zdi, da spet boljši kanadčani, ki so zadeli malo po sreči preko krozbija, ki je bil izgubljen cele olimpijske igre in naredil cel kup napak v finalu, ter se tako nekako odkupil kanadčanom. No, stare, se je pa zdel spet malo vinjen, vlekel besede, momljal...., ampak kljub vsemu, legenda =)
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Bryzgalov je potem branil kar dobro, dobil sicer gol, ampak ni mogel tam nič narediti. Aja, je že kje na netu tekma Kanada- Ruija? Sem včeraj iskal pa nič našel. Bi jo imel za arhiv
Tudi jaz nisem nič našel.