XXI Zimske olimpijske igre, Vancouver

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja Grajbos te bo s "kelo" okol kepe, pazi!

Komaj zaj vidim, zakaj se mi je cel dan kolcalo...
Vsega je ciganče mali kriv, bemo mu.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
In to v kolko, 7 sezonah? Par medalij na sezono, nič takega, pač ena izmed elitnih 30. Kolko ima pa odstopov in 20+ mest? Ne rečem, da ji ne privoščim, ampak je tako zelo nestabilna smučarka. Čisto odvisno od njenega dneva.
crazy1.gif

ja zato ima marlies schild od 17 zmag 15 iz slaloma, pa ni važno katera disciplina je

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Pa vse gole so dali v prvih manj kot 15 minutah.... jao jao, kaj je finska obramba delala. Kiprusoff je bil kriv samo pri prvem golu.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja Grajbos te bo s "kelo" okol kepe, pazi!

Komaj zaj vidim, zakaj se mi je cel dan kolcalo...
Vsega je ciganče mali kriv, bemo mu.
grin1.gif

Oooo ti štajerec rdečelični zaplankani... (atw), ne mi o slovenstvu.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Valenčič je trenutno drugi po prvi vožnji slaloma!!!!

Stiskam pesti še za 4. medaljo

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Saj ti ne o slovenstvu, ampak o slovenceljstvu ( sicer res zguslan izraz ), katerega vzorčen predstavnik si.

Da pa ti tega ne vidiš in se zdiš sam sebi blazen svetovljan, je pa popolnoma jasno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Konec OI in za konec zmaga Kanade v hokeju, v podaljšku je zadel na igrah precej kritizirani Crosby
smile-1.gif
Še ena zelo fajn tekma je bila to.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Fajn tekma, prevladovali kanadčani, ki so se proti koncu pomaknili nazaj, američani to kaznovali in malo po sreči izenačili, v podaljšku, pa se mi zdi, da spet boljši kanadčani, ki so zadeli malo po sreči preko krozbija, ki je bil izgubljen cele olimpijske igre in naredil cel kup napak v finalu, ter se tako nekako odkupil kanadčanom. No, stare, se je pa zdel spet malo vinjen, vlekel besede, momljal...., ampak kljub vsemu, legenda =)

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Bryzgalov je potem branil kar dobro, dobil sicer gol, ampak ni mogel tam nič narediti. Aja, je že kje na netu tekma Kanada- Ruija? Sem včeraj iskal pa nič našel. Bi jo imel za arhiv
smile-1.gif

Tudi jaz nisem nič našel.
frown-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Fajn tekma, prevladovali kanadčani, ki so se proti koncu pomaknili nazaj, američani to kaznovali in malo po sreči izenačili, v podaljšku, pa se mi zdi, da spet boljši kanadčani, ki so zadeli malo po sreči preko krozbija, ki je bil izgubljen cele olimpijske igre in naredil cel kup napak v finalu, ter se tako nekako odkupil kanadčanom. No, stare, se je pa zdel spet malo vinjen, vlekel besede, momljal...., ampak kljub vsemu, legenda =)

Pol se ni samo meni zdelo, da je nekaj spil
evil.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Bryzgalov je potem branil kar dobro, dobil sicer gol, ampak ni mogel tam nič narediti. Aja, je že kje na netu tekma Kanada- Ruija? Sem včeraj iskal pa nič našel. Bi jo imel za arhiv
smile-1.gif

Tudi jaz nisem nič našel.
frown-1.gif

Winter.Olympics.2010.Hockey.Mens.Quarterfinals.Russia.vs.Canada.720p.HDTV.x264-2HD
evil.gif

ali

Winter.Olympics.2010.Hockey.Mens.Quarterfinals.Russia.vs.Canada.HDTV.XviD-2HD

robe k pečka
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: