Vsi kar po prehitevalnem pasu

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Folk ima mentalne in motorične motnje. Večinoma vsi na levem pasu, desno pa pol kilometra prazno. Ok, jaz tudi po levem včasih potegnem tisto praznino med dvema šleperjema, le da imam takrat na števcu običajno hitrost 150 kmh in več ter praviloma nikogar ne oviram, če pa se že najde kdo, ki bi 220 kmh, se mu pač umaknem.

Drugače pa je zombije, ki se po levem pasu vozijo 120 kmh, najbolje prehiteti po voznem pasu, z desnima kolesoma že malce na odstavnem pasu, just in case če se gumpecu na levi vklopi še druga možganska celica.

Fenomen je tudi, da je večina kretenov v vozilih s tablicami MB in MS, vsaj na štajerski avtocesti. Ljubljančani s tem očitno nimajo tako notoričnih težav.

Ljubljančani imajo pa druge težave. Vajeni so avtocest in kakor hitro pridejo na navadno cesto jih mede vožnja čez plono črto, sekanje ovinkov, zaviranje na 30 km/h pred vsakim ovinkom ITD. Na avtocesti pa tudi niso nevem kaj boljši. Poznam ljubljano in se dostikrat hitrje odločim kam in kako kot a domačini, ki itak nevejo zakaj so smerokazi montirani na avto. Me pa zanima kako bi se Ljubljančai znašli v okolici kakega Rima ali Milana. Po moje bi bili isto kreteni kot smo zdaj mi z MS in MB tablicami.