Vozila naših krimičev

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
No, prav bi bilo, da povdarim, da ne vem ali je šlo za uradno osebo ali le za nekoga, ki je imel bodisi ponarejene, bodisi sposojene pripomočke za legitimacijo. Zadeve so se odvijale hitro in očitno je šlo za petelinjenje ali nekaj podobnega...ne vem, ker se mi je vse skupaj zdelo smešno in nisem niti razmišljal o kakem beleženju registrske ali kaj podobnega...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@doctorz a ti pol s svojim resilcem naokol vozis? Dobr mate to zrihtan.

Saj sem napisal da je hec
grin1.gif

Verjetno je to za avtomobile različno od postaje do postaje, je pa tudi res da ljudje za vsakega policista v civilu mislijo da je kriminalist
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@doctorz a ti pol s svojim resilcem naokol vozis? Dobr mate to zrihtan.

Saj sem napisal da je hec
grin1.gif

Verjetno je to za avtomobile različno od postaje do postaje, je pa tudi res da ljudje za vsakega policista v civilu mislijo da je kriminalist
evil.gif

vsak policist, ne glede a je kriminalist je ****

zakaj tako menim
ti, kot rešilko, grem stavt oba jajca, da če s privat avtom naletiš ob najbolj nemogoči situaciji na sranje, boš pomagal.
tako bo tudi uni drugi uniformiranec...sej veš kaj..

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Ksz

Sej je Lepo, da vemo, da se krimiči furaljo s fjestami in audiji 6.0, sam kaj nam to bo? Nič me ne motim, če se mu qurac dvigne med mahanjem značke, ker taki naj bi hitro zapustili te vode (resnica je, da napredujejo, kar je še bolj žalostno). Pooblastila naj Jim dajo raje, da jih bido barabe tudi po picki mal dobili. Da bodo, kot nekoč specjalci.
Pa eni in isti se tukaj na forumu javlate ko babe. Hočemo čim več policajev, v drugi temi, qurc gleda policaje,.....
Zakaj tako pišem, ker je isti šmoren pri nas. Sposobne paznike zjebat, tiste prestrašene, pa v oddelek. Eni se še v življenju niso tepli. Se predstavljate, da jih tak paznik dobi po nosu od barabe? Zvije se ko picka. Zabluzu?
Pravosodni imamo tudi značke, sam sem pozabil kdaj jih nucamo. Obljubim, da bom jutri v nočni spet vzel papirje v roke in obnovil znanje. Kake so naše? Pojma nimam, ker je nekje v bajti
grin1.gif
. Če jo pa ne nucam, maham pa tut ne z njo.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Škoda octavia karavan rdeča, vsaj to večkrat vidim. Aja, lansko leto sta prišla še gledat drift trening. :p

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Lost a niso enkrat krimiči bli v Cty park garaži z modro astro gsi in rumeno hondo 1,4i?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

Evo sem vprašal kriminalista, pravi da v službi uporabljajo tudi svoja osebna vozila, dobijo pa povrnjene stroške. Imajo 2 službena, ampak če je kakšna iskalna akcija ali racija ali kaj podobnega, gredo s svojim avtom ker je službenih premalo.

LP