Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
To je najvišja oblika bojne pripravljenosti teh čet.
Novica, da je Vladimir Putin postavil sile v pripravljenost za jedrsko odvračanje, je odmevala kot bomba. Po zadnjih informacijah to ni vse, kar je Putin naročil v tej operaciji.

Putin je zdaj ministrstvu za obrambo naročil, naj raketne strateške sile (ne le jedrsko orožje, ampak tudi hiperzvočne rakete bodalo in cirkon) prenese na posebno bojno dežurstvo.

To je najvišja oblika bojne pripravljenosti teh čet.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.120
7.686
113
Dvomim da bi nedolžnega človeka kar takole počesali.
Lahko da je kaj ukradel, spizdil avto ali kaj podobnega?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
A se nobenmu ne zdi čudno. Ukrajinci sestrelijo transportno letalo polno padalcev, kje so razbitine? Ukrajinci so pobili 3000 Rusov....kje so trupla? Ne vem koliko Ukrajincev je mrtvih....mi pa gledamo posnetke zapuščene tehnike in enemu tanku je zmanjkal nafte....
Skrbi me, da gledamo en čuden sfejkan reality show.
Poglej si un "Coach red pill" YT kanal... Model je v Kijevu zadnja leta... Razlaga situacijo brez nabijanja....

Lahko tud une druge filmčke pogledaš....babe pa to :p

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Aha preblizu nas se zadeva dogaja to je problem, če je na vzhodu ali pa afriki pa na naj kar tolčejo. Pa poimenovanje države, ta je tud dobra.
Malo se še pozanimaj kaj Kitajc dela po Afriki. Si tudi tiho? Dikler se pa nekje dve vasi tolčejo med seboj, se res nebom oglašal. Imaš prav. Ko pa se gre za mene, vojno v EU pred ali v naši državi pa se še kako bom.

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Russia has the largest stockpile of nuclear weapons in the world but also knows that Nato also has enough to destroy Russia if they were used.

But the aim is likely to try and deter Nato support for Ukraine by creating fears over how far he is willing to go and creating ambiguity over what kind of support for Ukraine he will consider to be too much.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Se pustimo ustrahovati? Potem lahko vedno sklonimo glave
Ne bi raje najprej pocakali, da vecje NATO drzave zaprejo zracni prostor? Nas prispevek je vreden nic v vrednosti sankcij proti Rusiji, verjemi pa, da si nas bodo rusi fajn zapomnili.

Pa ne gre za strahopetstvo, ampak pismu, da je treba biti pa tudi malo preracunljiv. Lahko je s tujim kurzem po koprivah mahat.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.002
9.523
113
Še eden, ki želi izza tipkovnice točne informacije in pa še lepe posnetke mrtvih.

Ne vem zakaj ne greš tja na ulice in boš videl kako je? Saj, če meniš, da je show, boš lahko še ti malo pokal in se zabaval.
Bedak. Še enkrat preberi kar sem napisal, pa premisli, pol se pa oglasi z glupimi obtožbami. Hint...fake news. Neinformirana in zavedena javnost vodi v katastrofo.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.002
9.523
113
A samo zdi se ti?
90% kar pride s Twitterja glede te vojne je fake.

Ste ze pozabili Sirijo, Libijo,...? Sami fake newsi iz zahodne strani.
O fak......resno, tole si imel obraz napisat ti, ti ki si dve leti limal fake pizdarije? Se še spomniš uboge uboge punčke iz Avstralije, k so jo glde sestre vlekle od očeta na cepljenje. Pa ti nisi normalen.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.