Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Millions in Bitcoin pouring into Ukraine from anonymous donors

Hrvaski index medtem poroca da so rusi zaceli ofenzivo na “vec UA mest”

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
1645905018434.png

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in darjan

zoom

Majstr
14. maj 2014
700
250
63
Ma ta scenarij ne gre skup... pa Putin je bil doktor diplomacije. Vse do sedaj. Nekaj ne vemo....
Kaj bo sedaj... odnehal ne bo. Al bo državni udar al gre pa ukraina v prah dobesedno... al je pa to uvertura za kitajce?

• Všeč mi je
Reactions: sad

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Tole onaniranje na vojno je zaskrbljujoče.

ti bi tud, če bi vedel kok ma xrpja....

hehe
Obenem pa me razfuk kmerov neizmerno zabava.. Dolg me ni ena stvar tko interesirala. Sploh ne glupi kmeri...
pa še nekaj

zanima me kako zgleda ko nekomu vzamejo swift...
kaj to pomeni za kripto in nasploh kaj se točno bo zgodilo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Ma ta scenarij ne gre skup... pa Putin je bil doktor diplomacije. Vse do sedaj. Nekaj ne vemo....
Kaj bo sedaj... odnehal ne bo. Al bo državni udar al gre pa ukraina v prah dobesedno... al je pa to uvertura za kitajce?
Mi ne vemo, imamo/imajo pa službe, ki vejo veliko več od nas. Poglej kako smo se 1 mesec smejali Amerom, ki so vse vedeli in zadeli v nulo.

Mislim pa, da smo nad nesposobnostjo ruske vojske vsi nekoliko presenečeni. In po dveh dneh groženj z uničenjem se car danes ni kaj preveč izpostavljal pa v Ukrajino je začelo menda prihajat orožje

• Všeč mi je
Reactions: sad in optiplex
I

Izbrisan uporabnik 474

Pa si mogoče pomislil, da če se Rusija osredotoči na crypto, bodo ostali naredili vse, da mu vrednost zbijejo na najmanj možno? Ker kdo pri zdravi pameti bo šel pumpat crypto navzgor, če se ve, da ga recimo Rusija uporablja kot osnovni vir financiranja?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
Plus naborniška vojska rabi motivacijo. Ko začnejo metki švigat okol glave je hitr konc če taka vojska ne brani svojega ali pa če ni oprana.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
ti bi tud, če bi vedel kok ma xrpja....

hehe
Obenem pa me razfuk kmerov neizmerno zabava.. Dolg me ni ena stvar tko interesirala. Sploh ne glupi kmeri...
pa še nekaj

zanima me kako zgleda ko nekomu vzamejo swift...
kaj to pomeni za kripto in nasploh kaj se točno bo zgodilo.
No sem zadel, zrel si za psihiatra.

• Všeč mi je
Reactions: majaron

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.428
7.039
113
Rusi imajo kar nekaj izkušenj v vojni. Kje qurca se jim je tle zalomilo?

Verjetno je nekaj podobnega kot JNA in teritorialci.

Nemotivirana vojska proti braniteljem lastne države. Menda sedaj dovažajo čečenske divizije v boj.

Med Belorusko mejo in Kijevem je 80km. Z tankom je to 2 uri. Z kolesnim oklepnikom 1 ura. Na vzhodu države je šlo lažje zaradi večjega števila rusov. Ukrajinci pa se ne bodo dali tako zlahka. Zanimivo je tudi, da ruska stran molči o zadanih in lastnih izgubah.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
doktor diplomacije...

zgleda kot mon
Pa si mogoče pomislil, da če se Rusija osredotoči na crypto, bodo ostali naredili vse, da mu vrednost zbijejo na najmanj možno? Ker kdo pri zdravi pameti bo šel pumpat crypto navzgor, če se ve, da ga recimo Rusija uporablja kot osnovni vir financiranja?
Gargy to sem napisal, čeprav sem shizofren...

Kalbotu se pa ne sanja o čem govorim.

Pump and dump bo z strani mačkov..
pa FOMO bo takrat ko bodo zaznali, potem bo nek Musk vnovču longe...

hahah
Glup Rus bo spet gledov k tele v nova vrata....

Važn mi je da kmeri Rusofili hajpate, malo se že praskate, ampak ber poste dva tedna nazaj...
ne vem pol kdo je shizofren.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.