Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Mene ne mot kaj govoriš, mene mot tvoje neizmerno orgazmiranje na dogajanje. Da o primitivizmu izražanja ne začnem. Tud če je blokada swifta potrebna, ali ostale nevojne sankcije, še ne pomen, da je treba v luft skakat od veselja, ker ga bo kr neki čist navadnih in nedolžnih ljudi najebal.
Eno je, da drekaš v svojem stilu o kolesarski dirki, drugo pa, da onaniraš na vojno, kjer ta hip umirajo in jebejo ježa ljudje. Mal empatije ti ne bi škodilo.
Se strinjam!

optiplex smanji doživljaj....al pa za začetek ne boš pisal v tej temi 2dni...7dni...14dni...21dni.....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) vladi ne bo posredovala uradnega predloga o nasprotovanju izločitve Rusije iz mednarodnega bančnega plačilnega sistema SWIFT.

Končno so se tudi ti umirili.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Mene ne mot kaj govoriš, mene mot tvoje neizmerno orgazmiranje na dogajanje. Da o primitivizmu izražanja ne začnem. Tud če je blokada swifta potrebna, ali ostale nevojne sankcije, še ne pomen, da je treba v luft skakat od veselja, ker ga bo kr neki čist navadnih in nedolžnih ljudi najebal.
Eno je, da drekaš v svojem stilu o kolesarski dirki, drugo pa, da onaniraš na vojno, kjer ta hip umirajo in jebejo ježa ljudje. Mal empatije ti ne bi škodilo.

Do agresorjev nimam empatije.
Ukrajincem kapo dol, za srčnost.

Blokada swifta je pa ukrep, ki še nikoli ni bil sprožen. Vem pa točno kaj pomeni. Edina alternativa je kripto, ki poceni hitro prenaša denar. Veliko bank testira xrp, predvsem Indija, tudi druge...

in zato lahko rečeš da oraniram..
obenem pa vem, da bodo padli še tam na gobec, samo kej dosti izbire nimajo.

In ja jebe se mi za Ruse. evo empatija gor ali dol..
Privoščim jim ukrajino brez metka..

Očitno gredo super po tej poti.

Rusofilsko oraniranje o pa ne boš komentiral, še enkrat ne komentiraš shizofrenostjo od začetka poteka tega sranja.
Na koncu pa da je Putin diplomat...

Zmerja napadeno državo z zafiksanimi nacisti in to še žida..

A jest se pa ne smem in moram čutit empatijo... dej lepo te prosim.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Dvomim, da bodo verjeli ruski banki, da ne bo manipulacij, sicer lahko nadzirajo but still...
Vsekakor ne priporočam met keša več kot je jamstvo...
Sberbank v LJ je enako ali bolj safe od katerekoli domace konkurence.

Sberbank Europe na Dunaju (lastnik) je evropska bancna skupina, ex Volksbank International, ki jo se ruska banka kupila pred 10 leti. Ampak vse od aneksije Krima 2014 in uveljavitev sankcij proti Rusiji, kot lastniki nimajo pravega vpliva. Zato se evropski del prakticno ze od takrat prodaja, in lansko leto so koncno nasli kupca. Rabote in manipulacije s tega vidika torej odpadejo, tudi sicer je maticna ruska SB v polovicni drzavni lasti, ostalo pa imajo mednarodni investitorji. Ni to tajkunsko / oligarsko / mafijska banka za mastenje lokalne klike.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.