mediji so povsem zatajili, točnih novic minimalno
nekdo nekaj objavi, fake photo itd. in potem narod to pograbi in pametuje
jap, samo tele objavi, da jih bo oborožil...Pogrešam samo še to da povedo kam pa kdaj bodo dostavili. A nismo včasih rekli “vojna tajna”?
sej pa za tebe je RTmediji so povsem zatajili, točnih novic minimalno
tam ni nič posnetkov itd.sej pa za tebe je RT
poglej v google maps...ukrajina je ogromna, ima 44mio folkaMeni tale vojna neki ne štima. Sem bil siguren, da rusi ne bodo napadel. Pa so. Ok, tole bo v parih dneh konec, sem si mislil. Pa ni, ker se je Ukrajina začela upirat nesposobnim rusom. Po parih dneh je Nato videl, da s rusi ni nič in je iz luknje prilezel.
No, tle mi ne štima.
Rusi imajo kar nekaj izkušenj v vojni. Kje qurca se jim je tle zalomilo? Ali pa se jim ni zalomilo. Ker lohk da ko kost vrgel svetu. Lohk, da so smrkovce poslal v Ukrajino s slabo opremo. Svet je videl oz si misli, da ruska vojska le ni tak baubau in sedaj vsi hitijo pomagat Ukrajini. Če sem črnogled si mislim tako. Vaba privabi še druge države nato pa ruski medved pokaže pravo moč.
Praviš, da ima Putika tako močno oblast, da lahko tisoče mladih fantov zaradi finte pošlje v smrt in se mu doma ne zgodi nič?Vaba privabi še druge države nato pa ruski medved pokaže pravo moč.
pravi boj je na ulici, tam pa so druga pravilaAmpak vseeno dnevno padajo skladišča orožja, vojaške baze, letališke steze, zaloge goriv, zavzeli elektrarne, protiletalske obrambe ni več, logistike ni več.... In to vse z "kanonfutrom." Lahko da pešajo Ukrajino. Potem pa high tech igračke not.
Itak da ima rus zgleda več resursov za vojno kot vsi ostali...Ampak vseeno dnevno padajo skladišča orožja, vojaške baze, letališke steze, zaloge goriv, zavzeli elektrarne, protiletalske obrambe ni več, logistike ni več.... In to vse z "kanonfutrom." Lahko da pešajo Ukrajino. Potem pa high tech igračke not.
Praviš, da ima Putika tako močno oblast, da lahko tisoče mladih fantov zaradi finte pošlje v smrt in se mu doma ne zgodi nič?
Če mene vprašaš se je samo pokazalo, da toliko kot je proračuna toliko je vojske. Res niso poslali svojega najboljšega (kar imajo itak v prototipnih količinah), ker so računali, da se Ukrajina itak ne borila.
Potem je pa tudi vprašanje kako je naborniška vojska zainteresirana potem, ko si mafija vse med sabo razdeli in poskrbi, da je mir.
Šarec sicer ni direktno potrdil, bo pa izgleda Slovenija poslala svoje vojake na Slovaško.Poteka seja Sveta za nacionalno varnost. Šarec bo Janši povedal, naj neha predlagati zaprtje zračnega prostora nad Ukrajino. Žan Mahnič bo dal izjavo po koncu seje.