Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
rusi so cel mesec bildali vojsko pred mejo ukrajine a goriva in hrane za 2 dneva? kje je logistika?

no odpor ukrajincev je fenomenalen, upam da zdržijo razne čečene, spetsnaze in kakšno bolj napredno orožje ki ga rusi še hranijo. a ob tej katastrofalni logistiki rusov lahko pošljejo vse živo noter, logistika zmaguje vojne.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
rusi so cel mesec bildali vojsko pred mejo ukrajine a goriva in hrane za 2 dneva? kje je logistika?

no odpor ukrajincev je fenomenalen, upam da zdržijo razne čečene, spetsnaze in kakšno bolj napredno orožje ki ga rusi še hranijo. a ob tej katastrofalni logistiki rusov lahko pošljejo vse živo noter, logistika zmaguje vojne.
cappy po rusko je mafija vojski pokradla...

trikrat ni za rečt, če to ni res...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
je pa tudi vprašanje koliko modernega imajo na eni in drugi strani

mislim, da ni primerjave

svojih 200 komadov f22 po skoraj 25 letih sploh nikamor ne pripeljejo, ker je konkurenca preslaba
Bodo napadli kr z tomcati....
best avion ever ima najcenejšo uro letenja in je best of the best... Naročil zanje se kr tepejo...

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Meni je tudi tole vseskupaj že malce čudno,ker sem vseeno pričakoval,da bojo rusi poslali svoje bolj izurjene vojake,ki bodo hitro dosegli svoj namen, potem pa takole medlo,neorganizirano??

Mogoče je res tako, da se je putin zakalkuliral in ni pričakoval nobenih težav, tudi če tja pošlje malo da ne otroke? Mislim pa,da pri taki operaciji naredijo več scenarijev,ki jih potem furajo dalje glede na potek?

Se pa tudi sprašujem, k je takrat putin okaral tistega od obveščevalne, k je nekaj trokiral, kaj pa če se je on zavedal, da ne bo šlo tako zlahka? Putin je pa silil z glavo skozi zid?

• Všeč mi je
Reactions: sad, 8888 in map

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Meni je tudi tole vseskupaj že malce čudno,ker sem vseeno pričakoval,da bojo rusi poslali svoje bolj izurjene vojake,ki bodo hitro dosegli svoj namen, potem pa takole medlo,neorganizirano??

Mogoče je res tako, da se je putin zakalkuliral in ni pričakoval nobenih težav, tudi če tja pošlje malo da ne otroke? Mislim pa,da pri taki operaciji naredijo več scenarijev,ki jih potem furajo dalje glede na potek?

Se pa tudi sprašujem, k je takrat putin okaral tistega od obveščevalne, k je nekaj trokiral, kaj pa če se je on zavedal, da ne bo šlo tako zlahka? Putin je pa silil z glavo skozi zid?
Še nekaj bi dodal, tako hitro tak odziv, sankcije in bildanje vojske na mejo od NATA....

Ne vem ali Vladek resno misli, da ima šanse? Zafukal bo celo gospodarstvo za 100 let, kar ga sploh imajo. Namesto, da bi odiral glupe Švabe, bo zdej fehtal če sploh kdo hoče kaj kupit.

to je noro...
+ da se bo cel svet norca delal

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Point ni v starosti, ampak hi tech opremi.......

No tuki pa Rusi nimajo za burek...

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Točno to se mi že cel dan plete po glavi. Tisti FSB-jevec je točno vedel kaj so zmožni in kaj ne in kam to rusijo pelje. Pa se ni upal skašlat pred putiko, ker bi šel na Road of bones za kako desetletje.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Se je pa car oglasil, da je ukazal napredovanje iz vseh smeri.

Do sedaj so namreč imeli prosto sprehajanje.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Važen je pilot in koliko zna uporabit vse zmogljivosti svojega letala.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Žalostno je, da en samovšečni neuravnovešenec tako zajebe lastni narod. Pa da noben mu ne more rečt dost je...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Morm priznat, da Ruskim športnikom ne bo več lahko, poleg doping afer, zdaj še to.
Ni lahko tekmovat v takih pogojih...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.