vinjete

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ah res ? Diskriminatorno je ?
Neki napredek pa res je ...
A sem kdaj trdil da ni?
Je diskriminatorno, ampak jebiga. Bolje je za večino, torej naj bo (v info: na mojem privat avtu se vinjeta "ne splača", pa jo vseeno zagovarjam - tudi zato, ker je manj gneče).
NI pa diskriminatorno do tujcev, ker so v popolnoma enakem položaju kot ostali "majhni" uporabniki.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A sem kdaj trdil da ni?
Je diskriminatorno, ampak jebiga.
No ja, zdaj moraš še vaginkota v to prepričat
wink-1.gif

Citat:

Bolje je za večino
Slovenci : 2 milijona
preostali EU : 500 milijonov

Izračun tega kaj je večina in kaj ne, prepuščam ljudem z IQ višjim od sobne temperature...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A sem kdaj trdil da ni?
Je diskriminatorno, ampak jebiga.
No ja, zdaj moraš še vaginkota v to prepričat
wink-1.gif

Citat:

Bolje je za večino

Izračun tega kaj je večina in kaj ne, prepuščam ljudem z IQ višjim od sobne temperature...

če bi vseh 500 milijonov kupilo 10 dnevno vinjeto bi imeli mi zastonj letne

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to sem mu hotel tut jaz nisat! Razmerje je približno isto (v prodanih vinjetah) kot je slovencev mislim da je bilo v slo prodanih cca 2.000.000 vinjet v tujini pa malenskost več če še imam prave podatke!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Preostala EU: j... se mi zanje. Kot se njim j... za nas. V tole zgodbo o tem, kaj je večina, torej ne sodijo,. Vanjo sodijo le tisti, ki plačamo večino stroška AC (tudi skozi davke, ne le cestnine). To pa je 2 milijona Slovencev.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj bi morali vedno mi popuščat in delat tako kot hočejo neki birokrati čisto vsi vseh dobrih 4.000.000 uporabnikov slovenskih avtocest ,je plačalo popolnoma isto ceno in to je 35 evrov! V to ni bil nobeden prisiljen (od prekmurja pa do morja) je še vedno tut cesta, ki ne zahteva vinjete! če mu je (jodlarju, hansu al pa giovaniju) pretežko dat (to je cca pol dneva v hotelu al pa kampu na hrvaškem, kamor je tut omenjeni namenjen), naj gre na ladjo pa na letalo mogoče celo vlak ogromno možnosti ima najbolj preprosta pa je da kupi slovensko vinjeto in se pelje na morje pozimi pa gre na smučanje in glej ga zlomka vinjeto že ima tudi velja še!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Preostala EU: j... se mi zanje. Kot se njim j... za nas. V tole zgodbo o tem, kaj je večina, torej ne sodijo,. Vanjo sodijo le tisti, ki plačamo večino stroška AC (tudi skozi davke, ne le cestnine). To pa je 2 milijona Slovencev.
Ampak ravno z predragimi vinjetami tudi oni krepko plačajo. Saj zato gre celi cajt, no !

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zakaj bi morali vedno mi popuščat in delat tako kot hočejo neki birokrati
Zakaj bi mi preostali vedno morali popuščat nekim trdobučastim zapečkarjem ?
wink-1.gif

PS: Pomisli, če bi lepo od začetka imeli normalne vinjete, tega prepira sploh ne bi bilo. A si proti samo zato da si proti ??? Da je prepir ?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In kakšne so zate normalne vinjete?
Desetdnevna za tujce 2 evra pa ekstra gratis kupon za kopanje v toplicah za celo družino?
Letna za Slovence pa 200 evrov, kajne?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ampak ravno z predragimi vinjetami tudi oni krepko plačajo. Saj zato gre celi cajt, no !
Saj jo tudi uporabljajo. Torej naj jo plačajo. Pod enakimi pogoji, kot Slovenci.
Še vedno pa plačajo izjemno majhen del (večino stroška, in to veliko večino), plačamo lokalci. Ob cestnini namreč ne pozabit še davkov ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Saj jo tudi uporabljajo. Torej naj jo plačajo. Pod enakimi pogoji, kot Slovenci.
Še vedno pa plačajo izjemno majhen del (večino stroška, in to veliko večino), plačamo lokalci. Ob cestnini namreč ne pozabit še davkov ...
Ja in ?
A ti plačuješ Avstrijske davke ? Nemške ? Švice ?
A naj 10x podražijo cestnino za tujce ?

To je tak, kot če bi rekel: Kar leti preko Slovenije, lahko sestrelimo. Ker je to NAŠE !

rolleyes-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Ni res. Ni treba (in tudi NI), da je cestnina za tujce 10x dražje. Naj bo (in JE) pa enaka. Torej tu NI diskriminacije do tujcev - je pa diskriminacija do "redkih"uporabnikov, ampak zahteva EU o tem ne govori, govori le o diskriminaciji do tujcev. Te pa NI. Evrobebčki pač nimajo pojma.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Odpri oči in poglej.
Gledam in gledam, pa vseeno nikjer tvojega predloga.
A konkretne navedbe ti ne gredo od rok?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to jim že skoz pravim naj dajo konkretne ideje! Vsi uporabniki smo v tem letu bili na istem vsi ki smo kupili vinjeto smo dali 35 evrov

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Odpri oči in poglej.
Gledam in gledam, pa vseeno nikjer tvojega predloga.
A konkretne navedbe ti ne gredo od rok?
Aja, vid ne seže tak daleč ? Sorry. Evo:
Avstrija: 7,70 EUR
Madžarska: 4,57 EUR
(dalje ne bom, ker nočem žaliti tvoje sposobnosti uporabe googla
wink-1.gif
)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pozabil si na slovenija samo polletne po 35 in letne po 55 a si jih namerno izpustil?
cheer.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vprašal je za normalne vinjete.
cheer.gif

(veš, takšne ki ne izzovejo mednarodnega spora)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
aja in katere so ga? evropska komisija ni sodišče, to bo treba enkrat razjasnit! Italiji že leta gozijo s kaznijo zaradi znanih stvari pa še danes niso naredili. Tako bo tudi moralo biti pri nas saj za vse uporabnike velja ista cena in ni ne priviligirancev ne kaj drugega!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.