Bolje to kot paktirat z 600 000 000 EUR kazni za svoj žep. In tvoj žep. In žep od vaginkota.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Stein, sorry, ampak ti meni deluješ kot oni tip, ki je kamnine zbiral v "Ko to tamo peva"
Paktiraš z tujci...
Bolje to kot paktirat z 600 000 000 EUR kazni za svoj žep. In tvoj žep. In žep od vaginkota.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Stein, sorry, ampak ti meni deluješ kot oni tip, ki je kamnine zbiral v "Ko to tamo peva"
Paktiraš z tujci...
Hmm, da vidimo, jaz plačujem 35 EUR / 4800 km = 0,73 centov/kmCitat:
Uporabnik vaginko pravi:
a veš kaj je tudi diskriminacija! To da bomo morali vsi uporabniki avtocest plačevati več kot drugi za uporabo! V tem delu pa lahko vidiš kaj je diskriminacija ki je sedaj ni saj vsi plačamo isto!
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kdo te sili da greš po tunelu ? Lahko izstopiš, obuješ gojzare in preplezaš goro.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
pa kdo jih odira a pol odira država tut nas! MAlo da ti pojasnim odiranje vinjeta v avstriji 7,70 + tuneli 9 pa sem v nemčiji zdaj pa še nazaj pol to ni skladno ker tuneli imajo cca 25 km pol je to odiranje tujca (mene)? a to je pa ok?
Lahko pa si za 10 EUR prišparaš 8 ur časa.
Imaš izbiro, a ne ?
(čakam, da zdaj kdo koga toži, ker je gore tja postavil)
Ne, to je bilo omenjeno v časopisnem članku (en slovenski spletni, ne vem več kateri), da je prvi opomin v tej zadevi 100 M€.Citat:
Uporabnik keber pravi:
>>> Bolje to kot paktirat z 600 000 000 EUR kazni za svoj žep.
A zdaj si pa cifre lahko že kar prosto izmišljujemo?
Ne, noben ni pripravljen plačati 50-100 EUR, zato da enkrat prevozi 15 km avtoceste.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
a kje trdim, da mora bit letna vinejeta 52x tedenska???
so tudi ure swatch kamor si nalozis/kupis doloceno stevilo vozenj in to je to,
kar je pa, po tvoje, spet diskriminator, saj so nekatere vlecnice daljse od drugih
Ampak to uro moras kupiti... tudi ce se samo enkrat peljes...
Nisi odgovoril na vprasanje, ce bi bil pripravljen kupiti skatlo za belezenje dejansko prevozenih kilometrov (GPS) tudi, ce bi se samo enkrat peljal po AC?
Jaz se ne sekiram. Tu se ne gre za mene, tebe ali peščico drugih. Gre se za več milijonsko skupnost. Ni tak "žoga je moja in jaz bom povedal kak se bomo igrali".Citat:
Uporabnik keber pravi:
Neverjetno, koliko se sekiraš zaradi 35 evrov, ki jih sploh ne rabiš plačat.
Ko grem smučat v Nassfeld, tudi ne plačujem tunela in kupujem avstrijske vinjete. Grem pač po drugi cesti. In ja, zaradi 15 km bi jaz poiskal obvoz. Ker pa je folk očitno glup ko točak, pa naj plačuje.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne, noben ni pripravljen plačati 50-100 EUR, zato da enkrat prevozi 15 km avtoceste.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ojoj. In kako dolgo še ti misliš bit suženj "komu-naci-interesnih monopolov" ?
Če ne znajo naredi cesto po konkurenčnih cenah, oziroma ne znajo gospodarit, pa naj propadejo. Če gre moji firmi slabo, ne moremo it na cesto/parlament in rečt "ajde, momci, vsi dajte 10% plače, da ne propade naša POMEMBNA firma".
Se strinjam, da je kretensko. Sem namreč le povzel mnenje vaginkota & co.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kdo te sili da greš po tunelu ? Lahko izstopiš, obuješ gojzare in preplezaš goro.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
pa kdo jih odira a pol odira država tut nas! MAlo da ti pojasnim odiranje vinjeta v avstriji 7,70 + tuneli 9 pa sem v nemčiji zdaj pa še nazaj pol to ni skladno ker tuneli imajo cca 25 km pol je to odiranje tujca (mene)? a to je pa ok?
Lahko pa si za 10 EUR prišparaš 8 ur časa.
Imaš izbiro, a ne ?
(čakam, da zdaj kdo koga toži, ker je gore tja postavil)
A si ti tud sel med EU birokrate (Evrokrate)?Tvoje razmisljanje je podobno kretensko ...
Huh ? Kdo toži za gore ???Citat:
In tolk kretenizma lahko sproducira le EU, da bi koga tozili zato, ker je gore tja postavil
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ko grem smučat v Nassfeld, tudi ne plačujem tunela in kupujem avstrijske vinjete. Grem pač po drugi cesti. In ja, zaradi 15 km bi jaz poiskal obvoz. Ker pa je folk očitno glup ko točak, pa naj plačuje.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne, noben ni pripravljen plačati 50-100 EUR, zato da enkrat prevozi 15 km avtoceste.
Torej ni res, da EU sofinancira izgradnjo koridorja ?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Nobena evropa in nobeni tujci ne bo placali nic...
Ja, več deset milijonom (ki imajo kratke vinjete) ni jasno.Citat:
Uporabnik airj pravi:
Ampak res, a tistemu evrokratu to ni jasno? Pa ne samo njemu..
Saj jo ne. Samo ti si tako obupno zabit, da tega ne dojameš. Evrokretenizem pač.Citat:
in zakaj se more breme kreditov prenest na tujce, zakaj naj tujci placujejo nenormalno visoko in nepravicno ceno?
Ne, prveč je zaračunano VSEM (tujcem in SLovencem), ki se malo vozijo po AC - torej ni diskriminatorno do tujcev. Ampak za to dojet moraš met očitno IQ višji od sobne tempetature ... Ker ti ne dojameš.Citat:
pravis, da tujcem ni blo prevec zaracunano?