vinjete

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL,
cena slovenskih vinjet je ze od samega zacetka nastavljena tako, da je za tujce/obcasne uporabnike cim drazja za domacine/redne uporabnike pa cim cenejsa

taksna ideja prevladuje tudi za uvedbo krajsih vinjet, saj vas vecina skodozeljno navija, da naj bo cena visoka, trajanje pa taksno, da bo vecina turistov potrebovala dve

lahko vam povem, da je vase razmisljanje zelo zaostalo, primitivno in ozkogledno
in ni nic skladno z evropskimi pogledi in usmeritvami

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
To imaš pa res prav ti klinčevi krediti in statistika me ubijata!
evil.gif

ma ne mi rect, da se nisi diplomiru
13.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
A pol mojega očeta in mamo smatraš za tujca ker vinjeto morata imet greta pa ravno 1x ali 2x na morje? To sta občasna uporabnika cest očitno za nekatere tujca?
tongue-1.gif

Ne da navijamo škodoželjno za navite cene taka je realnost, če uvedemo krajše vinjete pomeni manj prihodkov v blagajno in s tem povečanje zdajšnjih cen! A 7 dnevna pa evropejcem ne bi pasala?
evil.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

lahko vam povem, da je vase razmisljanje zelo zaostalo, primitivno in ozkogledno
in ni nic skladno z evropskimi pogledi in usmeritvami

vase evropsko liberarno razmisljanje je evropo pripeljalo pred to, da kleci ze na eni nogi pred muslimansko, cigansko, romunsko in ostalo nesnago, ki jo bojo spravile na kant.

cigavo razmisljanje je sedaj zaostalo?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
beri malo bolje, napisal sem tujci/obcasni uporabniki

gdo ti pa vejice v diplomo postavlja
write.gif

Sam! To se bolj potrudim, važno je da ugotoviš bistvo kar napišem. V glavnem mi se botimo zato s temi cenami, da bi "tujci" plačali manj, da ne bodo potem spet jokcali! Mi to delamo v Evropskem duhu!
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kok ljudi se buni da ima švica samo letne vinjete pa jo moraš kupit tut če greš samo 15 km v notranjost? Morem imet pa za to celoletno?

Pozabil si pomemben faktor, Švica ni v EU, zato se na njih ne vrši tak pritisk, kot na nas.
Pozabil si tudi, da je tisto 25 EUR. Manj kot pri nas polletna.
Ne bunijo se čez tra.. eh, saj sem to že X-krat napisal.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Prokleti dihurji bruseljski, na koncu bomo zaradi njih še dražje vinjete dobili... Dol mi visi če se tujci pritožujejo nad drago vinjeto, lahko se po navadnih cestah vozijo kolikor hočejo brezplačno.
Hja, lahko se v neuvrščene včlaniš, če v EU nočeš biti.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
beri malo bolje, napisal sem tujci/obcasni uporabniki

gdo ti pa vejice v diplomo postavlja
write.gif

A se ne piše "kdo" (namesto "gdo")? Ali pa nisem dost proevropsko usmerjen in ne razumem poante?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
vase evropsko liberarno razmisljanje je evropo pripeljalo pred to, da kleci ze na eni nogi pred muslimansko, cigansko, romunsko in ostalo nesnago, ki jo bojo spravile na kant.

cigavo razmisljanje je sedaj zaostalo?
Ha ha ha, eni verniki in dva naroda sta kriva za recesijo !!!
Izjava leta !
hysterical-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
OK, debata se je izpela. Trenutno služi samo še prepiru uporabnikov zato ne vidim smisla, da bi jo pustil odklenjeno. Če se pojavi kakšna večja novost ali kaj pomembnega pa ste lepo vabljeni da odprete novo temo.

Za sodelovanje v tej temi se vsem zahvaljujemo.

LP
Ziga

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.