vinjete

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne, jaz skoz govorim o cestnini. Drugi pa ovinkarijo na predornine.
predornina = cestnina
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
predornina = cestnina
wink-1.gif
Zakaj potem vinjeta ne pokriva predorov ?
(ne pri nas, ne v tujini; da spomnim, tule govorimo o vinjetah za avtoceste; eni nekako hitro pozabijo to)

Tokrat pa res zadnji comment
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
predornina = cestnina
wink-1.gif
(ne pri nas, ne v tujini; da spomnim, tule govorimo o vinjetah za avtoceste; eni nekako hitro pozabijo to)

Tokrat pa res zadnji comment
wink-1.gif

ker potem ne bi mogli imet tako poceni kratkih vinjet, če bi imeli samo dolgoročne vinjete bi lahko imeli tud predore "zastonj"

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
to jim že skoz pravim naj dajo konkretne ideje!
In skoz ti odgovarjamo : Uvest kratkotrajnejše vinjete.
posledično bo DARS nabral manj denarja, zato bo moral razliko (kakršna koli bo že) nabrati kje drugje. mogoče preko "avtocestnega centa", ali pa iz kakih proračunskih sredstev. v takih primerih bo zadeva obremenila tudi tiste državljane, ki avtocest sploh ne uporabljajo. no, vsaj do tujcev ne bo več diskriminatorno ..

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pomembno je da se tujci ki prečkajo našo državo počutijo dobro ko gredo na oddih na hrvaško obalo!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hecno, na Slovaškem jih pokriva. Pa Češkem tudi, pa Madžarskem tudi. Pa pri nam tudi razen enega (zaradi Avstrijcev). Pravzaprav tudi v Avstriji, razen par nekoliko daljših. Kako to?
grims-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
dragi moji vinjetarji,
iz Bruslja "smo" vam ze zamrznali 40 mio. € za financiranje avtoceste Slivnica-Drazenci

in to samo zaradi vinjet, oz. ker so le te diskriminatorne
se posebej presenca izjava ministra Zerjava (za nekatere je daaalec najbolsi minister
bonk.gif
), da so sredstva zamrznjena zaradi drugacne financne konstrukcije izgradnje ACja
laze in zavaja
sprasujem se.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
dragi moji vinjetarji,
iz Bruslja "smo" vam ze zamrznali 40 mio. € za financiranje avtoceste Slivnica-Drazenci

se posebej presenca izjava ministra Zerjava (za nekatere je daaalec najbolsi minister
bonk.gif
), da so sredstva zamrznjena zaradi drugacne financne konstrukcije izgradnje ACja
laze in zavaja
sprasujem se.gif
Dragi moj ... Upam, da te kdaj ne srečam v živo, ne garantiram zase. Za take pi'æke je primeren le en izraz: izdajalci. In le ena kazen ...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, najprej zalis, zdej bi pa se fizicno obracunavu, nak, ne bo ti uspelo
ne-ne-1.gif

sicer se pa zahvali trenutnim oblastnikom (najbolje, da znjimi obracunas), ki ne zmorejo konkretnegain jasnega odgovora kaj in kako z vinjetami,
za EK bi to zadostovalo

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
konkrektn jasen odgovor? ce bi imeli komisarji kaj soli v glavi bi si znali diskrimantornost pravilno razlagati...tako pa je zadaj samo politika najmocnejsih drzav...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.506
10.733
113
ni problema, bomo dbignili polletne vinjete, da bomo 40 mio € noter dobli
wink-1.gif
s tujci :D

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tako je vsi smo uporabniki avtocest! Tu ne moreš rečt domači in tujci, ker vsi plačujemo isto! In to je enim težko dopovedt kok se pa kdo vozi je pa stvar posameznika če ne pa se naj pozanima pri vladi če pripravljal kak zakon ki bi zapovedoval lastnikom vinjet koliko se morajo vozit!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL,
pa vam nebo nikol potegnalo,
evo, ze Bruselj se je naucu kak je treba na hitrco balkance spametovat,
pac se neda menit kot drgac, da malo palico zavihtijo

fsakmu je kristalno jasno, da je za enkratno 12km-jevsko fijakanje polletna vinjeta pretirana, precej pretirana

in tu neki tupite samo nesposebnezi, ki bi se radi na racun tujcev poceni po ACju drajsali

in seveda gre EUju v nos, subvencionira ACje, ki jih SLO zaracunava neskldano z EU pravnim redom,
res ste se zlo oduzadi
priden.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
dragi moji vinjetarji,

bonk.gif
laze in zavaja
sprasujem se.gif
Dragi kur..., lepo da se ti dobro godi TAM v tvojem službici, katero plačujemo mi.
Sicer pa, upam da bodo naši imeli jajca in pokazali VAM kurč... v EU, da je izsiljevanje daleč od kvazi demokratskih načel, katera tako hudo zagovarjaš. In glede na to, da kvazi komisija ni odločila še NIČ, ne vem, kako lahko kar kazujete za nekaj, kar sploh ni dokazano. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to ti je demokracija.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Za kaznovat bo potrebno sodišče in ne komisija bo treba Bruseljskim uradnikom to razložit iz Slovenije? Za tistih 12km se lahko tut po stari cesti pelje če ne želi vinjete! A je 35 oz 55 evrov malo denarja? če ga kdo deli lahko pripišem moj bančni račun!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:fsakmu je kristalno jasno, da je za enkratno 12km-jevsko fijakanje polletna vinjeta pretirana, precej pretirana
Kaj pa potem v Švici? Za par km po švicarskem autobanu moram kupit LETNO vinjeto
stupid-1.gif
. [censored] ej, dejte še njih spametovat. Aja, oni pa niso v EU, a ne?

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Citat:

fsakmu je kristalno jasno, da je za enkratno 12km-jevsko fijakanje polletna vinjeta pretirana, precej pretirana

Kaj pa Italijan, ki gre iz Fernetičev preko cele Slovenije na Lent kupovat cheap obleke? Njemu je po mojem zdajšna cena super in se bo potem pa on bunil, da je predrago... Ali pa hrvaški Istrijan, ki gre smučat v Avstrijo. Sploh pa nikjer ne piše, da se mora kdorkoli vozit po avtocesti, če zanjo nima denarja. Ima še vedno regionalno cesto. Skratka, ustregli bomo eni strani, hkrati pa potunkali v drek druge?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.