Vinjete v težavah?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
torej po tvoji logiki če se soed franci odpravi na morej si kupi 10 dnevno po 15-20 evrov in jo porabi! Čez 2 meseca se njegova žena Štefka spomni da bi šla na Bled in spet kupi 10 dnevno! Zdaj si pa izračunaj kaj je bolje za njega!
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a delaš reklamo za zaposlitev zato v forumu o vinjetah da bi kakega slovenca gor privabil in mu s tem omogočil da ne rabi polletne vinjete kupit?
grims-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Sam da diplomiram pa grem na lobotomijo (kar je v SLO velikokrat kar hkrati), pa se vam pridružim
grin1.gif

Me tle za pisanje postov precej manj plačajo
jezen.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
se pa naj po navadni pelje! Verjetno pa bo pol dal za 7 dnevno 20 evrov to pa bo dobro! Bo prihranil 15 evrov na dnevih pa bo izgul 5 mesecev in 3 tedene!
bonk.gif
To pa je višja ekonomija!
Ja, če si balkanec in nadomestiš slabo rešitev s še slabšo.
Eni pa bi radi slabo nadomestili z boljšim. Samo ta koncept je enim tuj.
Za to pa je balkan balkan, Švica pa vzor svetu. "Svetilnik", kot se je neki optimist nedavno izrazil.
Boljšo za koga? Zame? Zate?
Ali za une, ki se 2x na leto pelje čez SLO in potem denar pusti nekje na jugu?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
LOL, kak pa ti s totimi vinjetami naziras
uf-1.gif

pa povej, a bi blo zate pravicno; zelis it v kino, 1x, pa bi mogu kupit polletno karto, rad bi sel npr. v toplioce se kopat pa je navoljo samo polletna karta, z vlakom bi se moral 1x pelat in glej ga zlomka v prodaji so samo polletne vozovnice,
Če bi bila letna za ene 3 enkratne karte, vsekakor letno - ker prvič nikoli ne veš, a se ti ne bo zaluštao iti še kdaj in drugič zato, ker ko enkrat imaš letno, je prav to razlog, da mirno hodiš večkrat.. Enako velja za kopališče, živalski vrt (tam jo recimo celo imam) itd ... In pri cestninah je razmerje sedaj približno tako. Če si se včasih ene 3x peljal Mb-Kp, si že na ceni letne vinjete ...

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
torej po tvoji logiki če se soed franci odpravi na morej si kupi 10 dnevno po 15-20 evrov in jo porabi! Čez 2 meseca se njegova žena Štefka spomni da bi šla na Bled in spet kupi 10 dnevno! Zdaj si pa izračunaj kaj je bolje za njega!
bonk.gif
Za ta primer je bolje polletna.

To je očitno vsakemu frocu.

A se namerno neumnega delaš
confused-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ni ga uporabnika ki bi se po avtocesti peljal samo enkrat! Kaj ti tu ni jasno? Ampak je to realni preimer dveh starejših uporabnikov avtocest! Če se spomne da bi enkrat šel na avtocesto pol pa čez nekaj časa bi žena nekam šla a bo spet kupil 10 dnveno? Tak bo takoj naslednje leto kupil letno ker bo manj zajebancije!
A zdaj sem pa neumen če ti dam en konkreten primer! Ampak taka je realnost!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
vbistvu je pot do zaposlitve v EU intitucijah odprta vsakomur

jest delam clo ene vrste reklamo, da bi se nam pridruzlo cim vec Slovencev

Saj se ne gre zato da bi še nekdo moral iti v EU institucije, ampak če imaš že 7 krat večjo plačo od mene bi pač pričakoval, da za to plačo nekaj pametnega napraviš za Slovence, ne pa da ti gre v nos ena nalepka za cca. 100€. Če te že pošteno plačujemo, bi bilo fer da za nas tudi kaj pametnega napraviš, ne pa nonstop visiš na forumu med delovnim časom. Ampak si očitno eden tistih kateri gledajo samo za sebe. Žalostno toda resnično.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Ampak si očitno eden tistih kateri gledajo samo za sebe. Žalostno toda resnično.

Na koga pa ti gledaš
bonk.gif

Halooo, pa kje ti živiš???

Teh cajtov že dolg ni več
17758-icon_confused.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
verjetno pa kar večina med delovnim časom tu gor visi in kaj pametnega napiše tako da tu se ne bi jaz preveč bunil al si v Bruslju al pa v Gaberkah!
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
verjetno pa kar večina med delovnim časom tu gor visi in kaj pametnega napiše tako da tu se ne bi jaz preveč bunil al si v Bruslju al pa v Gaberkah!
evil.gif

To je verjetno res... samo nekateri so za to placani iz nasih zepov... drugi pa ne...

Sicer smo pa cisto zasli iz prave teme
grims-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
jest
grin1.gif
(brez zamer) bom pa še malce bolj off

Tisti đeki, ki ste nabijali nekaj o LJ obvoznici in o tem, da naj Ljubljankoviči plačujemo vinjete PREBERITE!!!. Torej. Kdo je to plačal? Vi? Ne ga srat. Točno po tem odseku se vsak dan peljem. In zato moram imet še vinjeto
bonk.gif
Psi! Pfuj in pfej!

Pa še o tistih par 10 mio€, ki so jih Jankoviæu vzeli. Kam so šli? Ve kdo mogoče? Al so z njimi tiskal ekspres&similar shit.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne jamrat. Zahodno in severno obvoznico je praktično v celoti plačala Ljubljana. Ampak danes je Darsovo in tudi vzdržuje Dars.

Tudi naše železnice je plačala Avstroogrska, pa vendarle kart ne plačujemo Dunaju.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ni ga uporabnika ki bi se po avtocesti peljal samo enkrat! Kaj ti tu ni jasno? Ampak je to realni preimer dveh starejših uporabnikov avtocest! Če se spomne da bi enkrat šel na avtocesto pol pa čez nekaj časa bi žena nekam šla a bo spet kupil 10 dnveno? Tak bo takoj naslednje leto kupil letno ker bo manj zajebancije!
A zdaj sem pa neumen če ti dam en konkreten primer! Ampak taka je realnost!
Glej fant.
Jaz sem kupil 5 dnevno vinjeto.
Pa precej sodelavcev 10-dnevne.
Pa verjetno milijoni drugih tudi (razen, če boš trdil, da imejo vse države tele vinjete le za okras).

Ampak hej, če ti praviš da je to bedasto, in je celi svet neumen, edino ti si pameten, pa živi v tem prepričanju.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ne jamram. Vidim pa, kako hitro narod pozablja. Ni mišljeno zate, vendar pri nas je preveč OVC! Nasedajo vsem političnim opcijam!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kje sem napisal da sem samo jaz pameten? Pokaži mi! saj sem tut sam kupil avstrijsko 10 dnevno a kaj ko sem jo ztakrat rabil samo en dan in to mi je pol bilo diskriminatorno al v avstriji to ni! Kje ti moram napisat da ima dars dolgove in jih je treba plačat in z mislijo da bodo 10 dnevne vinjete poceni se pač motiš! Kaj je bolje kupit polletno (če se pač ne voziš veliko) in daš 35 evrov al 10 dnevno pa daš zanjo 15-20 (ocena je tu nekje) pol pa boš med letom jo rabil še enkrat za pač kak nepredviden dogodek? Kje ti ekonomija ni jasna?