Veste, kaj/kje jeste? Mogoče v svinjaku?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.434
3.745
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Midva po vsakem pecenem jajcu pomijeva ponev in uporabljava izkljucno olivno olje.
Ne vem če bi ti preživelo inšpekcijo, glede na to da olivno olje ne prenaša dobro temperatur in kmalu postane škodljivo. Me za nima kaj o tem misli inšpekcija.

If an olive oil is heated beyond 200°C it gives off toxic smoke. Most other refined oils, especially such as palm, peanut, safflower and soybean oils have much higher temperature points for toxicity.
 

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
Po možnosti hladno stiskano
evil.gif
.
 

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.434
3.745
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
rad bi da napišejo TOČNO KAJ so našli pri pregledu (narobe napisano ime mesarja, nenapisan datum trajanja medu....)
popravljeno.