Miške so tudi cenejše v Avstriji, pa se noben ne buni.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kaj pa če se potem mi zbunijo da imajo avstrijci cenejše?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Nočejo o konkretnih številkah, šušlja pa se vseeno nekje med 80 in 100 EUR min.
sem ti že enkrat pojasnil, koliko stane gradnja ceste in koliko vzdrževanje ... in od tega je odvisna cena krajših vinjet ... amak če ti možgani ne delajo (a ju to posledica bruslja ali pogoj za tja?) ti ne morem pomagat.Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
tut lahko,
sam tesko, da bojo letne pol 55 €,
prej 120€ +
fovš? komu pa?Citat:
Uporabnik stein pravi:
To imaš iz zanesljivega vira ali iz slovenceljskega faušnega šupka ? (ugibam da to drugo)Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Bodo pač tedenske. Od ponedeljka do nedelje ... Za 15€ ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
sem ti že enkrat pojasnil, koliko stane gradnja ceste in koliko vzdrževanje ... in od tega je odvisna cena krajših vinjet ... amak če ti možgani ne delajo (a ju to posledica bruslja ali pogoj za tja?) ti ne morem pomagat.Citat:
tut lahko,
prej 120€ +
Če nisi dojel, tist preberi še 1x. Če še vedno ne boš djel, si prebutast, da bi te stvari komentiral ...Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
tut lahko,
prej 120€ +
LOL, samo ti pa res nimas cist poshlihtano pr sep
in kaj si pojasnil?, vbistvu si meglo mesal samo ti se ni potegnalo
pr javnem trznspostu si sicer nekao nakazu kak mora bit (tisto tvoje o dnevnem zetonu),
ampak po tvoje javnih transpotnih sredstev ni potrebno vzdrzevat
Jest pa če bo 100€, jo ne bom kupil.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Nočejo o konkretnih številkah, šušlja pa se vseeno nekje med 80 in 100 EUR min.
Jaz letno vinjeto kupim, tudi če bo 250 EUR. Če bo zgolj 100, ga gremo pit.
Ogo
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zato ker se vozimo po istih AC in zato ker jo tovornjaki nekaj 100x bolj uničujejo kot avtomobili z enim prehodom, plača pa ne sorazmerno uničenju........
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Moj insiderski vir tudi nekaj podobnega napoveduje. Tudi precejšnjo podražitev letne vinjete za leto 2009...