Ujeli Gadafija

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Dol ne bo nič tako kot sedaj ni bilo! Poslušaj bolje da ima Evropa od nafte koristi kot kitajci!

Kdo ima trenutno največje potrebe po surovi nafti. Kdo jo bo kupil? Najbrž Kitajci. Komu bo šel denar? Tebi že ne, najbrž kar Američanom, nekaj malega Evropi.

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dokler zahodnjaki počnejo takele svinjarije, me prosim ne žalit z nazivanjem "Zahodnjak".
crazy1.gif

Pa kaj si fookjen kake linke postaš...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.317
113
Sem pogledal tele posnetke! Bog ve kaj vse so pretrpeli ti ljudje, da sedaj tako mučijo in ubijajo ujetnike! Vendar me prime, da bi na Libijo fuknil atomsko bombo in jih res vse vrnil v kameno dobo. Banda...
Glavo mu je odrezal, kot jagenjčku...
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Na srečo nisem videl, ker sem par sekund enega pogledal in zaprl... ko sem to videl prvič (ko so talibani ubili reporterja iz UK), sem bil par dni tak slabe volje...ni to za gledat.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.317
113
Sem vedel, da se boš ti oglasil! Številčno zahod pobije veliko več ljudi kot tile sandalarji, ampak način imajo pa srednjeveški... Podobne posnetke sem gledal iz Iraka, Gruzije... Človek nima besed, ko gleda te zadeve!

Nazadnje urejeno:

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dokler zahodnjaki počnejo takele svinjarije, me prosim ne žalit z nazivanjem "Zahodnjak".
crazy1.gif

Pa kaj si fookjen kake linke postaš...

U madona!
Sam človek je res najbolj umazana žival...
Onim ujetnikom so dali mrtveca za jest itd...
shocked-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Gadafijevim krvnikom bodo sodili

Varnostni svet Združenih narodov (VS ZN) je sprejel odločitev o koncu vojaškega posredovanja v Libiji. Libijske nove oblasti so napovedale sojenje Gadafijevim morilcem.

Medtem pa je novo libijsko vodstvo napovedalo, da bo pred roko pravice privedlo može, ki so sodili odstavljenemu voditelju Moamerju Gadafiju. Zaradi načina, kako je Gadafi umrl, so Združeni narodi od novih oblasti zahtevali, da preiščejo okoliščine. Pozivu se je pridružila tudi družina.

Vse okoliščine njegove smrti še vedno niso znane. Po spletu so sicer zaokrožili posnetki njegovih zadnjih trenutkov, a uradno pojasnilo, kaj se je zgodilo, ni zadovoljilo opazovalcev. V javnosti so se že dan po smrti pojavili različni scenariji – od tega, da je bil pretepen in ubit po prepiranju, do tega, da je umrl v navzkrižnem ognju.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.317
113
Tale Clintonova tudi zasluži enega obrezanega med bedra! Srbi so takrat, ko so jih bombardirali lepo napisali grafit za Madeleine Albright, bivšo ameriško zunanjo ministrico:
Medelin Olbrajt kučko stara, tebi treba srpska kara...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
od pisanja se ne živi..še prešern ni.

imel so prilike..pa so zamočil. opančari jedni

aja..pa valjda clintonovi ne privoščiš dober fuk pred smrtjo

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.317
113
A misliš da ji ga Bill nič ne pelje po grabnu? Mogoče ji pa kakšno Montecristo kam vtakne...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39

Čudno, da se ni vozil z blindiranim avtom, če je bil tak tiran.

Česa neki je potem strah tegale strica, saj oznanjajo ljubezen do bližnjega: