Greta

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.934
6.107
113
Ja in?
Ko dizelico zalije poplava je pa kaj?
Bistvo je da moraš biti kreten, ali te plača kreten, ali si pa padel iz Marsa in da ne veš kaj se dogaja na Zemlji.
V našem v vrtcu otroci vedo da tam piha močan veter, nato ko ti otroci pridejo v osnovno šolo, se že izobrazijo, da vedo da pod Velebitom sunki z lahkoto dosegajo 250km/h. Sicer si ne znajo predstavljat kaka sila je to, ampak vedo, da je to zelo veliko.

No in potem pride en Marsocec in tam postavi sončno elekrarno.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in jendomen

nacek

Guru
13. okt 2012
2.955
597
113
Interenergo je mednarodna energetska družba s sedežem v Ljubljani, ki se uvršča med največje energetske družbe v Sloveniji. Od leta 2009 so del avstrijske skupine Kelag.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.910
3.562
113
Sem šel malo po guglu pogledat in vidim, da je to ravno tam, kjer pride dol majstorska cesta čez sveti rok. Bo treba iti enkrat pogledat kako prepišno je. Sicer ni ravno jasno zakaj so raje delali sončno elektrarno, kot pa vetrno, glede na to, da je v ozadju že par vetrnic.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in motofrik

sass

Guru
1. sep 2007
5.232
869
113
ravno zato, ker je tam že kar nekaj vetrnic, je bolj smiselna postavitev SE, ki bo elektriko lahko proizvajala ob drugih urah kot vetrnice.
saicer pa, da je do tega prišlo, ni problem SE ali zelene energije, ampak gre za šlamparijo projektanta, ki pri načrtovanju konstrukcije ni upošteval vplivov vetra