Ujeli Gadafija

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Tudi v Srbiji so že zelo blizu temu! Sandžak! Zato je bolje da te tisto območje skrbi, tam ne skrbi jih bomo že znali izkoriščati! Drugega si ne zaslužijo!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dolenc..pametni vemo kako to gre..sma je treba bit tih..ne bi rad, da te zastrupijo, likvidirajo. ne mores ti proti zahodu. zato je pa vse to tko bedno spremljat, s ejezit itd.

zahod ni drugega kot picka za kes, nafto in ostalo. hebe se njim za vse.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Bedno je spremljat enostranska podajanja mnenj.

Eden vaših forumov je veliko bolj širokogleden.

Aja, so pa tam strokovnjaki in ne šalabajzerji, kot tu.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..nikoli ne bom zahod. se raje ubijem

zahod je..neetičen in nemoralen, zahrbten, hinavski.

ne morem bit to. sem, če češ tko, kapitalist, z moralo in etiko, z nekim spoštovanjem do drugega..predvsem pa ne porivam nos v vsak drek.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Bedno je spremljat enostranska podajanja mnenj.

Eden vaših forumov je veliko bolj širokogleden.

Aja, so pa tam strokovnjaki in ne šalabajzerji, kot tu.
evil.gif

ne poznam. je pa tko..rs forumi so mal preveč rs-ovski. resnica je nekje vmes..recimo na 80% rs.

fajn je, če si kje pri viru informacij..ali pa viru novic..da vidiš kako se dela. novico

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne poznam. je pa tko..rs forumi so mal preveč rs-ovski. resnica je nekje vmes..recimo na 80% rs.

Poznaš, poznaš.

Citat:
Uporabnik softi pravi:

fajn je, če si kje pri viru informacij..ali pa viru novic..da vidiš kako se dela. novico

Potem se šele sekiraš.
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Kako lahko posplošuješ, vsi mi smo Zahod, zaradi nekaj bedakov ne moreš vse v isti koš metati. Zapomni si povsod se peha le še za cekine, kdo sploh še pogleda in pomaga sosedu... razen mene seveda, verjetno še ti ostalo je bolj šfoh! Glede Zahoda še to, veš zakajspadaš pod Zahod, nisi rumenko niti zumba nisi tist katerega tako braniš, se pravi si Zahodnjak!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem glih hotu rect, da ti nisi zahiodnjak

peham se za cekine, sam mam duso in moralo.

nisem pa zumba ne turcin. moje mnenje..zumbe ok, turcini..radikalno..ce napisem bo life ban na www skupini, ne sam alter.