Ujeli Gadafija

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Lepo si povedal, tako kot imam sam mnenje o tebi sploh o duši in morali! Da nisi turčin je le plus za tebe,le nekaj me moti, kako lahko potem podpiraš tako gam..?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dokler zahodnjaki počnejo takele svinjarije, me prosim ne žalit z nazivanjem "Zahodnjak".
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Lepo si povedal, tako kot imam sam mnenje o tebi sploh o duši in morali! Da nisi turčin je le plus za tebe,le nekaj me moti, kako lahko potem podpiraš tako gam..?

ne podpiram. sam mam rad dve opciji..al se ne mešaj..al reši za vse večne čase.

in to že veš.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ko boš enkrat ti ali tvoja familija kolateralna škoda, ne boš več takih bedarij otresal.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Mene ni strah zelenkotov, ampak kar naših, tadomačih teroristov - politiki, bankirji in financarji nasplošno, NATO in podobni sralci ...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Resnično ne vem zakaj si tako negativno nastrojen proti muslimanom? Tako kot Snecer šimfa Janšo in cerkev, ti šimfaš muslimane! Zanima me vzrok? Dvomim, da si hodil po Bližnjem vzhodu, dvomim da osebno poznaš kakšne zahojene muslimane!? V cerkvi, oziroma pri verouku te tega razmišljanja niso naučili. Vsaj jaz tega pri verouku nisem slišal, pa sem ga obiskoval celo osnovno šolo. Med mašo v pridigi pa župnik tudi ne stresa kakšnega sovraštva proti muslimanom. Zato me resnično zanima, od kje tebi ta nastrojenost! Zakaj se počutiš ogroženega? Kdo ti pere možgane s tem? TV ? V tvpjem pisanju je polno sovraštva...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Fadil,sem ti rekel da ne sovražim le realen sem, dokler bomo kimali bo vse vredu, ko bo počilo bo prepozno! Jaz se bojim zaradi svojih zanamcev ne zasebe!
Abraham tebi isto kot Fadilu, le še nekaj napačne voliš sedaj smo kjer smo. Kdo nas je pripeljal sem?

p.s. Zakaj ne bi kotra delal , grem stavit da imam vsaj 30% podporo na tem forumu, sem se že s kar dostimi pogovarjal, pa od tega ni bil noben kristjan vsaj ne po srcu ampak so to levega prepričaja, seveda tudi desni, Slovenci, Srbi, Hrvatje, Rusi...

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Zakaj potem samo ti tako gledaš na to? SLO za moje pojme, je še daleč od kakršnekoli ogroženosti! Za časa Juge je bilo tukaj veliko, veliko več tvojih prijateljev! Danes zelo malo! Saj nismo Francija ali Nemčija! Še ene poštene đamije nimajo, te pa že skrbi...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Če ti lahko hodiš po Sloveniji s križom okrog vratu lahko tudi oni s svojo brado in luno okrog vratu.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Ne vem kje ti hodiš, ampak sam redno hodim po bivši Jugi, pa nisem še videl kakšnih mudžahedinov. Če te pa adidas trenerke motijo, potem pa jbg... A burek ješ?