Triglav in 13 novih ugodnosti pri avtomobilskem?

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Pri meni pa je bilo obratno. Pri Triglavu sem dobil solidno ponudbo, vendar kar nekaj od najboljše.
In zagotovo ne sanjam.

Kar se pa tiče moje izkušnje s Triglavom pa raje ne bom zlival žolča tukaj. V glavnem velika brezbrižnost in svinjarija. Sicer pa stvar rešujem drugače, ker je njim vseeno kaj se zgodi stranki. In se ne držijo osnovnih stvari, zavarovalniškega kodaksa pa ni nihče od daleč videl. Pa še kaj drugega.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne bi delil z nami kaj se je tako hudega ti zgodilo na ZT? Načeloma je več zadovoljnih kakor pa ne z uslugami ZT...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Povsod se najdejo tudi izjeme.

Jaz osebno najraje vidim ZT, ker res ni nekega podjebavanja s strani cenilcev. Poslika in ne komplicira.

Dobro, zdej če bos imel teglc od rože na havbi in hotu uveljavljat parknig, seveda nebo slo skozi, ampak če je pa neka normalna škoda, pa ni problema.
Recimo pri MB, so kolegu hoteli nabiti amortizacijo na ličanje havbe, zato ker je bilo 5 pikic od kamenčkov, razlog ličanja je bil pa to, da mu je nekdo butnil avto spredaj in se je poškodovala tudi havba motorja.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Evo, prav sedajle sem pri svojem zavarovalniškem mojstru (saj ga poznaš) izvedel, da ZT (pač njegova enota) zavrača izplačila samo v primerih, ko je očitno da si se VOZIL po visokih lužah in ti je posledično kaj ribnilo. Tistim, ki jim je voda zalila parkirana vozila in imajo sklenjeno ustrezno zavarovanje se škoda izplačuje.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Hm, malo gledam tale izračun in vidim, da je sedaj elementarne nesreče možno zavarovat tudi brez kaska? Pač kot dodatna kombinacija?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Moj je bil sicer v vodi toliko da so sedaj meglenke zarosene, pa se mi sploh neda zapelat do cenilnega mesta in ocenit škode. No, mogoče mi bo pa le uspelo ta teden se zapelat do gor, da poslikajo in naredijo zapisnike.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Hm, malo gledam tale izračun in vidim, da je sedaj elementarne nesreče možno zavarovat tudi brez kaska? Pač kot dodatna kombinacija?

To pa ima Triglav že precej časa...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
No proti toči lani brez kaska ni blo možno zavarovat
wink-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No proti toči lani brez kaska ni blo možno zavarovat
wink-1.gif
Čudno! Očitno le pri tebi, ker imam kar nekaj primerov, ki so imele naravne in elementarne nesreče zavarovane po kombinaciji B, brez polnega kaska.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kva da ne, ves kdaj sem jest lantro zavaroval proti toci? Pa ves da nisem imel kaska tam. Enako stekla.