Bil danes na hitro v M Celje in ga ni bilo. Vse ostalo iz kataloga je bilo videti dokaj na enem mestu, CG pa nisem našel. Res se mi je mudilo, pa niti nisem spraševal trgovk, če se ga še da dobiti. Bom drugi teden imel več časa, da v miru preiščem.
Na MV jih še imajo. Na prevzemnem mestu je bil drugi dan. Pa še cev z regulatorjem in tesnili je dokaj poceni.Bil danes na hitro v M Celje in ga ni bilo. Vse ostalo iz kataloga je bilo videti dokaj na enem mestu, CG pa nisem našel. Res se mi je mudilo, pa niti nisem spraševal trgovk, če se ga še da dobiti. Bom drugi teden imel več časa, da v miru preiščem.
Jst sem tudi tega včeraj kupil, 21eur s cevjo in objemkama.Evo, testiral, s 50mbar regulatorjem. Moci je dovolj.
Jaz ribe pečem kar na podlagi od rezin limone ali limete. Najmanj zajebancije in nič se ne prime na rešetko.Mojstri, kako najbolje spečt ribo na plinskem žaru, da ne pustim polovico na rešetki?
Če je prava temperatura se meni nič ne prime, oziroma gre lepo vstran ko je pečena.Mojstri, kako najbolje spečt ribo na plinskem žaru, da ne pustim polovico na rešetki?
ZA vikend pa še to probamo:Če je prava temperatura se meni nič ne prime, oziroma gre lepo vstran ko je pečena.
Dobr segrej resetko, spucano seveda. Pol pa ribo gor in neki casa pust. Ko bo pravi cas ni noben problem obrnt. Kdaj je to pa sam pogruntej, nimam recepta ti to povedat, probas. Vsekakor ne prckaj prehitro ker se ti bo razletela / razpadla.Mojstri, kako najbolje spečt ribo na plinskem žaru, da ne pustim polovico na rešetki?
Na klasičnem žaru nimam problema, se lepo obrne, ko je pečena. Na plinskem mi pa ne uspe, ne da bi skoraj razpadla.P.S. - fak, zdej vidm plinski zar... Po moje je enako.
A govoriš o plinskem žaru?Če je prava temperatura se meni nič ne prime, oziroma gre lepo vstran ko je pečena.
Seveda, Campingaz Altitude 2100Na klasičnem žaru nimam problema, se lepo obrne, ko je pečena. Na plinskem mi pa ne uspe, ne da bi skoraj razpadla.
A govoriš o plinskem žaru?