Triglav in 13 novih ugodnosti pri avtomobilskem?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Moj agent je komentiral da bo to držalo nekje 2 meseca potem pa:
-bodo sledile druge zavarovalnice in ne bo neke razlike
-bo prevelik negativni učinek in se bodo komercialni popusti talali naprej

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Meni poteče konec avgusta tako da bomo vidli kako in kaj, se pa mi zdi bedasto da se kombinacija B izvzame iz kaska...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ko pa te ugodnosti na njihovi strani bereš, pa dobiš občutek da so socialna ustanova, vse ceneje za 20%
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Nič kaj posebnega niso ponudili če mene vprašaš oziroma sem skoraj prepričan da me pride dražje zavarovanje cez 2 meseca.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Zanimjivo, sem neizkušen voznik ker sem star 26 let. Prav zanimjivo je tudi to da ne morem dobit popusta ker nisem mlada družina
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zanimjivo, sem neizkušen voznik ker sem star 26 let. Prav zanimjivo je tudi to da ne morem dobit popusta ker nisem mlada družina
smile-1.gif
Hehe. Čudno, da niso meje za varnega voznika dvignili na enih 35 let. Ajd, 40 bi bilo še bolj sigurno.
grin1.gif

GAPY1

Zelenc'
14. jun 2010
1
0
1
LJUBLJANA
Ali potem prav razumem, da torej po novih pogojih tudi ni več možnosti za sklenitev delnega kaska le za kombinacijo "B" (toča)?

Mmg, ima že kdo te nove splošne pogoje za pogledat?

Hvala in Lp

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Zanima me, če že katera zavarovalnica nudi zavarvanje proti rji?

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
A je kdo v zadnjem času moram podaljšati zavarovanje z kaskom pa je primerjal nove cene triglava vs. konkurenca (ZM, Generali,..)?

Kako je bilo na koncu s ceno, se kaj pozna razlika?

Prej sem vedno dobil nek komercialni popust na Triglavu kot razumem je sedaj tega konec, torej bom moral malo k konkurenci pogeldat kaj je sedaj ceneje.

Hvala!

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik talean pravi:
A je kdo v zadnjem času moram podaljšati zavarovanje z kaskom pa je primerjal nove cene triglava vs. konkurenca (ZM, Generali,..)?

Kako je bilo na koncu s ceno, se kaj pozna razlika?

Prej sem vedno dobil nek komercialni popust na Triglavu kot razumem je sedaj tega konec, torej bom moral malo k konkurenci pogeldat kaj je sedaj ceneje.

Hvala!

Za primerljivo stvar sem dobil pri konkurenci precej ceneje, samo poiskati moraš prave.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ne sanjaj preveč, sem imel ogromno predračunov konkurence (ZM, Tilia, Grawe) in razen slabših pogojev mi ni nihče naredil cenejšega zavarovanja za avtomobil srednjega višjega razreda (AO, AO+ ter kasko).

Je pa ena razlika, ko grem cenit na Triglav je vse kar me vpraša cenilec le to, kje bom avtomobil popravljal kar je seveda edino prav.

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Je pa ena razlika, ko grem cenit na Triglav je vse kar me vpraša cenilec le to, kje bom avtomobil popravljal kar je seveda edino prav.

.... no tole tudi mene prepriča pri Triglavu, sem imel butnjen odbijač, v glavnem videlo se je samo razpoke (kot pajkova mreža), cenilec poslika in vpraša kje bom popravljal. Prvo smo mislili da bo samo barvanje, me še isti dan pokličejo iz servisa da bo odbijač za zamenjat, samo morajo odobriti na Triglavu....no čez 2 dni klic naj pridem po avto, za foro vprašam kolk bi prišlo vse skupaj...mi je pokazal račun, nekaj čez 1000 eur, plačal pa nisem niti eura, nobene odbitne, problemov, kakšnih policijskih zapisnikov ipd.. Kolega so pa pri ZM skor prepričal da je sam kriv za vse, ko je uveljavljal parking.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Hm, uveljavljal parking in točo pri ZM in razen tega, da sem čakal faking uro na cenilca (par dni prej je bila toča in je bilo full folka) nimam pripomb. Lepo dobil rezervni avto in se zmenil za popravilo tam kjer je meni ustrezalo in ko je meni ustrezalo. Na servisu dal pildek od zavarovalnice in to je bilo to.
Leto prej pa uveljavljal zgolj točo in isto nobenih problemov.