Ta dražji na Mimo vrste ima priložen 50 mBar regulator.Hvala. In kaj si dal ti? 30 ali 50? V spletnih navodilih navajajo do 37 za jugoslavijo, na Zahodu so prilozeni 50mbarski v skatli....
Ta dražji na Mimo vrste ima priložen 50 mBar regulator.Hvala. In kaj si dal ti? 30 ali 50? V spletnih navodilih navajajo do 37 za jugoslavijo, na Zahodu so prilozeni 50mbarski v skatli....
In? Je moci dovolj? Kaj si pa pekel? Je res enakomerno porazdeljena vrocina po celi povrsini? Zalufam jaz v petek s 50mbar pa da vidimo30 sem dal.
J3bemu da morm pa doma še enkrat preverit zdej. Enega sem imel doma in mislim da je bil 30 ampak zdaj nisem 100% Spekel sem samo eno rundo ražnjičev za test, porazdeljena je bila sigurno dobro, ker sem namenoma pekel na različnih koncih in je bilo povsod enako.In? Je moci dovolj? Kaj si pa pekel? Je res enakomerno porazdeljena vrocina po celi povrsini? Zalufam jaz v petek s 50mbar pa da vidimo
Si sel danes v nakup na dvojne pike?Men je prodajalec rekel da so. Je bil pa en mladec, mogoče ni vedel.
30 imam, zgleda je res malo premalo moci, za kaksen steak se mi zdi da bi bilo lahko malo vec, bom tudi jaz na 50 sel pomojem.In? Je moci dovolj? Kaj si pa pekel? Je res enakomerno porazdeljena vrocina po celi povrsini? Zalufam jaz v petek s 50mbar pa da vidimo
Ni bilo dvojnih pik, žar je pa doma.Si sel danes v nakup na dvojne pike?
Weber ima en gorilnik, CG pa dva, ki sta postavljena tako, da lahko neodvisno delujeta eden od drugega. Lahko na eni strani pečeš eno stvar, na drugi strani pa drugo stvar. Če rabiš enakomerno temperaturo po celem žaru, nastaviš oba enako. Pri tvojem webru to ne gre. CG ima merilnik temperature, tvoj weber tega nima. CG omogoča več različnih pek / kuhanj z raznimi dodatki ( Culinary Modular sistem ), tvoj weber tega ne omogoča...Ni pa CG tako mobilen, kot weber, se pa da.OK še enkrat... a se splača q1200 zamenjat s tem žarom Weber ima en gorilnik.... s tem Campinggazom se verjetno dosežejo višje temperature.
A ni ravno fora te culinary modular luknje v resetki?Vok ne gre v tvoj zar
Pokrov se ne zapira med pripravo jedi ce imas posodo gor,samo po sebi umevno. Lahko da je treba celo staknit pokrov. Saj je sama baza postene vage in stabilna.Proizvajalec izrecno pise da wok ne, gre pa pica kamen, ponev in paella ponev. Predvidevam da je prevelik ali premajhen, pa pade na gorilnik ali pa se ne zapira poklop. Ce najdes resitev javi.
Weber ima en gorilnik, CG pa dva, ki sta postavljena tako, da lahko neodvisno delujeta eden od drugega. Lahko na eni strani pečeš eno stvar, na drugi strani pa drugo stvar. Če rabiš enakomerno temperaturo po celem žaru, nastaviš oba enako. Pri tvojem webru to ne gre. CG ima merilnik temperature, tvoj weber tega nima. CG omogoča več različnih pek / kuhanj z raznimi dodatki ( Culinary Modular sistem ), tvoj weber tega ne omogoča...Ni pa CG tako mobilen, kot weber, se pa da.
Tako na hitro primerjava....Aja, pa CG je več kot pol cenejši. Ampak ker že imaš plinskega webra....Ne vem, sam premisli, kaj zdaj pogrešaš. Če pa tega webra za "dobro" ceno prodaš.... No, saj je jasno....