Levorg se v Sloveniji prodaja od lanskega oktobra.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Je Levorg v SLO že v salonih? V Avstriji bodo bojda prvi salonski/testni šele konec januarja.
Levorg se v Sloveniji prodaja od lanskega oktobra.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Je Levorg v SLO že v salonih? V Avstriji bodo bojda prvi salonski/testni šele konec januarja.
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Citat:
Uporabnik partibrejker pravi:
Zdravo,
Kupujem druzinski avto, ki ga bom uporabljal tudi v sluzbene namene, torej bom precej na cesti. Med karavani sem gledal zaenkrat Avensis in i40
ali ima kdo kako pametno mnenje?
Imam Avensisa karavana. Če te kaj specifičnega zanima kar z besedo na dan...
Ali bi ga kupil po prevoženih ~100k km še enkrat? Da.
Citat:
Uporabnik partibrejker pravi:
Crnobog:
a lahko das konfiguracijo, ki so jo nabavil pa ceno? Ta varianta, ki jo omenjas (40 LET, 2.0 + bomboni) je tudi ena izmed moznosti.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
BMW F30/31 320dA je top, verjetno pa je top tudi po ceni.
Avtomatik v Toyiti je Aisin, isti kot v P508, C5 pa še kje. Pri omenjenih zagotovo v kombinaciji s 165KM dizlom...Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Očitno ne znajo naredit avtomatika, ki bi bil kos dizelskemu navoru.
Mazdo sem imel tudi jaz v ožjem izboru. Težava so njihovi paketi opreme. V osnovi je cena kr dobra, ampak, če hočeš aktivni tempomat, hop evo ti še usnje in spominske sedeže, pa bogve kaj vse še. In že si 10 jurjev višje.
Citat:
Uporabnik damci pravi:
Sam sem si lastil skoraj dve leti i40, sedaj pa sem od maja na novi facelift mazdi 6. tako da ce te kaj zanima vprasaj, moje mnenje je, da bi brez pomisleka se 1x zamenjal, pa i40 ni slab
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
BMW F30/31 320dA je top, verjetno pa je top tudi po ceni.
40k osnovni
50 ko ga še malo opremiš
spet 40, ko odšteješ popuste.
Pa nimajo aktivnega lane assista. V sedmici ja, v trojki ne.
Citat:
Že kar sprejemljiva cena. Sicer ne vem kaj rabiš aktivni lane asist, me pa čudi da ga v trojki ne bi bilo mogoče doplačati.