TMC v SLO?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Pa ga sploh rabiš pri nas?
smile-1.gif

To je bolj tujcem zanimivo, domačini smo itak o vsem obveščeni na teh par km kolikor imamo cest.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
al so smešni. Garmin, najbolj popularna naprava pri nas, pa nima TMCja. Evo, kako vam vračajo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Če bi ga pa že imeli pa bi zrli v ikonico, ki ne bi imela sporočil
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa ga sploh rabiš pri nas?
smile-1.gif

To je bolj tujcem zanimivo, domačini smo itak o vsem obveščeni na teh par km kolikor imamo cest.
Sploh pa pri vseh kamionih na AC je povsem BV, če imaš TMC al pa ne, itak se povsod vlečeš k smrkelj.

zval

Pripravnik
19. avg 2007
88
0
6
71
Slovenska Bistrica
Če bodo informacije zbirali isto kot voznik - vozniku, je res bolje da tega nikoli ni. Ne vem kolikokrat sem se peljal po odsekih kjer naj bi bili zastoji, kolone in nesreče, ali je bilo prepozno objavljeno, prevečkrat objavljeno, ko je bilo že vse mimo.... Največkrat pa slišim "vozilo ovira promet", vse skupaj pa je na odstavnem pasu skrajno desno parkiran pokvarjen avto.....

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Aja sej res sej čist kul dela najbrž sem govoril o altirnativnem univerzumu kjer stvar ne dela. Silly me.

MiKi5

gps navigator
20. sep 2007
652
0
16
Ljubljana
V Sloveniji ne dela nič. Mogoče poskusno, občaso, vendar dela pa ne. Jaz probravam na 3 napravah, z najnovejšimi posodobitvamiin mapami TomTom, pa ni nikjer nič.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Hehe.. Meni se vsak dan, ko se vozim, na Garminu pri vključeni AR pojavi na ekranču zelen znakec z dvema avtomobilčkoma...
Zadaj pa seveda prometne informacije.
cheer.gif

Najbolj zanimivo pa je, da so te informacije samo za Avstrijo.
Pazi! EU Karto imam IZKLJUČENO!
rolleyes-1.gif

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Meni tudi dela na tt930. res pa je da objavljajo le tista ta dolga dela. da bi bil obveščen o kakšni nesreči še nisem doživu in prav tako niso obveščali o delih na lj obvoznici pa je bil prav tam največkrat zastoj.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik MiKi5 pravi:
V Sloveniji ne dela nič. Mogoče poskusno, občaso, vendar dela pa ne. Jaz probravam na 3 napravah, z najnovejšimi posodobitvamiin mapami TomTom, pa ni nikjer nič.

teb ne dela, men pa vedno dela. Ravno zdele sm šu probat in gledal obvestila kr ene 20min. Na koncu sem imel 83 obvestil, eno je cilo celo o gostem prometu nekje na lj obvoznici.

Sm škoda, ker ni obvestil o zaporah itd. v sami Ljubljani. Bojo mogli zrihtat!

Pa je že kdo testiral kako navigon reagira ko si blizu zapori ali zožanju ceste?

Nazadnje urejeno:

MiKi5

gps navigator
20. sep 2007
652
0
16
Ljubljana
Kaj pa storite s postajo? Meni se sploh ne fixira. Ko pa vpišem ročno 100,8 se pa lučka zeleno obarva, obvestil pa ni. V Tujini pa dela vse b.p.
Pa še povejte katero mapo sprobavate? Jaz imam Central_and_Eastern_Europe_835_2419. na Navcore 8.417 One XL.

MiKi5

gps navigator
20. sep 2007
652
0
16
Ljubljana
... kr neki.

Tom Tom ima SAMO Teleatlasove karte.
In če dbest-u dela, nevem zakaj nebi meni. Čeprav sem prepričan, da je pri meni vse ok, ker v tujini vse dela. Karta je pa tudi najnovejša.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
No meni pa na TomTom 910 ne najde TMC signala (okolica Maribora) katero frekvenco si naj izberem?
Uporabljam karto Central and Western EU 835.2419
poizkusil sem že 102,8 in 103,9 vendar ne najde nič

Nazadnje urejeno:

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Z novo mapo 835 TMC ne dela vec v prejsnji verziji 830 pa je TMC delal BP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.