TMC v SLO?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
poceni že poceni ampak ga več nimajo, tisto na njihovi strani je napačna informacija pomojem bi pa morala stvar delovati, naj me nekdo popravi če mislim narobe ali še bolje naj pove svojo izkšnjo kako je s tem
priden.gif
LPWWY

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:

Meni na Navigon napravici 2210 z Igo8 programom ne deluje; niti v tujin, medtem ko na original Navigonovem programu dela v tujini brez težav.

Verjetno so kake nastavitve, pa jih ne znam poiskat...
Ne, ta kombinacija in TMC - no go. Ne najde vgrajenega TMC sprejemnika in se ne da nič naštimat. Sem probal vse. No treba na Navigonove zemljevide počakat, da spoznajo TMC v Sloveniji.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Konec poletja bo, pa še vedno nič od Garmina. Kaj so zaspali na lovorikah. Obljubljeno je bilo, da bo v drugi polovici poletja deloma že delovalo v jeseni pa v celoti. Kaj dogaja?

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
ne se prehitr veselit, n azačetku bi znal TMC zezat , do konc leta pa mogoče poštimajo :D

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
kakšna smešna situacija.....

na Navigonu mi ob naši obali fila TMC informacije in ko grem pogledat kaj se dogaja, me obvešča o stanju na Italijanskih cestah....BEDA
frown-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ne ni beda. To se ti dogaja zato, ker ti vleče Italijanski radijski program. V nastavitvah imaš opcijo (vsaj pri Garminu je tako), da izključiš avtomatsko iskanje radijskih signalov. Tako si sam nastaviš katero frekvenco boš poslušal. Radio SI ali Radio Slovenija.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
BEDA zato, ker na SLO ozemlju spremljam kaj se dogaja pri sosedih, NE MOREM pa spremljat kaj se dogaja doma....
confused-1.gif

na Navigonu sploh ne dela v SLO, znak za signal je siv....na obali zasveti ampak lovi sosede....

v avtu sveti signal za TMC, ni pa obvestil....
frown-1.gif

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
morda nimaš pravih zemljevidov ki bi omogočale TMC za slovenijo?

A za Navigona so že zemljevidi s TMC za Slovenijo?

Baje je zunaj jesenska mapa Q3. Če dela TMC pa ne vem, ker na uradni strani nič ne piše
frown-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.