le kdo ti bo dal popust še na to ker je guma 06. Če plačam" polno " ceno hočem gumo po mojih željah, ne kar nekaj.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
J. ga raj januar 2007 za polno ceno, k december 2006 z popustom
le kdo ti bo dal popust še na to ker je guma 06. Če plačam" polno " ceno hočem gumo po mojih željah, ne kar nekaj.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:
ESKIMO S3 M+S Silica
So mišljene za poledico ?
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Sem naroco Wintersort 3D preko neta. Raje pozrem tiste popuste, ki jih oblubljao "jaz poznam enega ki ti lahko zrihta po taki ceni..." itd. No upam da se nisem zajebal. Zdaj se rabim samo felne. Zgleda da bom kr navadne jeklene vzel.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Sem naroco Wintersort 3D preko neta. Raje pozrem tiste popuste, ki jih oblubljao "jaz poznam enega ki ti lahko zrihta po taki ceni..." itd. No upam da se nisem zajebal. Zdaj se rabim samo felne. Zgleda da bom kr navadne jeklene vzel.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
le kdo ti bo dal popust še na to ker je guma 06. Če plačam" polno " ceno hočem gumo po mojih željah, ne kar nekaj.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ne morem poslat zasebenega sprocila
Rabil bi platisca:
JEKLENO platišče 16 X 6.5 114.3X5 ET55, 8005 (HONDA CIVIC 2006)
Na uradnem servisu so rekli da od accorda ne pridejo v postev - so problai in ne gre. (so pa ista, samo da so crne barve).
Mi lahko sprocis kolko bi bla cena v primeru da jih lahko dobavis. (ZS)
Pa to sedaj poveš. Te bom dal v mem in naslednje leto mi boš lahko prodal gume z ugodno cenoCitat:
Uporabnik Rossi pravi:
Samo primer: moja cena 58,00€!
crashednburnt: Zbrisal nepotreben citat