Kako ne? V 2 od 3 linkanih testov je ...Dunlopa spet niso testirali?
Bridgestone letnih nihče ne uporablja?
Sem imel ER300 in T001. Obe sta se mi super obnesli, sploh ER300 je bila bomba za ovinke.
zdaj mi je žal, lani sem cincal med zadnjo Turanzo (ki je bila na testih odlično ocenjena) in med Kumhoti, na koncu je prevagala cena ter zatrjevanja prodajalca, da nečloma Kumho ni slab oz. ni toliko slabši od Bridgestona, kot je cenejši (so bili Kumhoti 40% po pnevmatiki).
danes vem, da bi definitivno vzel Bridgestona, če ne kar Pirellija, glede na zadovoljstvo z zimskimi Pirelli pnevmatikami ...
A so že kje zunaj testi zmogljivejših letnih pnevmatik? Ker to kar je testirano (tubular verzije) ni za dobit za moje radirke (by Hanzi)... v širini 225 in 45 preseku (od 17 col naprej).
Kakšne teste bi ti, v tej dimenziji se kupi sam nexen.
Zakaj?
Mogoče enmci kaj, samo ko ni primerjalne tabele...da se tukaj vprasam...235/40/19...katere pnevmatike izbrat...sedanje conti sportcontact so zdrzale slabih 25k kilometrov...po robovih cist pobrane, drgace pa zadovoljen z njimi, tako da nekdo prevozi 60k dinamicne voznje z njimi je no go...
je kje kak test gum v omenjeni dimenziji?
Porš jih mogoče ima kot prvovgradno, Porsche pa zagotovo ne, tega ne kupimBolj mišljeno kot joke.
Ja po videnem na avtomobilih in prebranem na forumu. Eni pišejo da do oh in sploh ker jih kot prvovgradnjo ima porš.