Kdo se sploh oglaša
Spet me omenjaš. Sem ti povedal kaj bo če me boš omenjal. Načeloma sem opravil s tem forumom, ker se ne mislim več spuščat na tak nizek nivo, samo zate si vedno vzamem čas. En čas si dal mir in trolal pod drugim imenom, kaj ne Noker, sedaj si spet postal malo korajžen!
So te spustili ven. Kaj bi spet rad šel nazaj v bolnico!
Da vam še enkrat osvežim spomin, kdo je ta pacient:
"AndrejEnej ala Noker MiRko s TRojan tisti z malo daljšim stažem na forumu ste ga poznali tudi kot, največjega pacienta (razglašen za pacienta leta ne vem mislim da 2017)
Ta pacient se je spustil na tako nizek nivo, da mi je začel grozit preko ZS, ponarejat ZS sporočila ...itd. Ko je bil razkrinkan se je potuhnil kot največja picka, si spremenil nick in sedaj veselo naprej piše bedarije po forumu. Dokazano, da je to največji lažnivec, potuhnjenec, pusy tega foruma tako da, najmanj kompetenten da bo govoril kdo je za v bolnico. In bog si ga vedi pod katerimi nicki se še skriva.
Ja tudi jaz sem bil banan toda sem prišel nazaj pod istim imenom, ker nimam kaj skrivat in če ne bi bil takrat banan za brez veze mi verjetno Žiga ne bi odobril ponovnega vpisa z istim imenom.
Vedno poskušam komunicirat na nek normalen nivo, nikoli nisem začel prvi izzivat, žalit... če pa se kdo ne zna obnašat pa dobi nazaj na istem nivoju kot je začel, zato ne se čudit mojim izpadom, najprej počistite pri sebi pa potem pri drugih."
Borgomanija
LOL, tole me je pa nasmejalo ... Uporabniku AvtoFun sem lajkal prispevek, ker sem prepričan, da ima prav. Brez najmanjšega dvoma je njegova trditev na mestu. Nisem pa nikjer komentiral tega. Zgolj :thumb up. :zmaga: In, potem se zgodi drugi del te žajfnice: Osebek je precej mojih objav...
www.alter.si