Kar se pa tega tiče pa kupujem-zaupam samo trem znamkam: Conti, GY ali Michelin. V ceni ni (več) take razlike (no ja Michelinke so malo dražje kot vse ostalo), da bi "tvegal" s kom drugim. Seveda pa je vse odvisno od dimenzij. Zaenkrat sem že par sezon zelo zadovoljen z Conti, pa tudi ocene ima trenutno najboljše. Recimo ta, ki jo imam sedaj ima A/A.Jaz pa sem namesto premium znamke, vzel korejke.
205 je pa še bolj pogosta, 195 pa še bolj ...
Kar se pa tega tiče pa kupujem-zaupam samo trem znamkam: Conti, GY ali Michelin. V ceni ni (več) take razlike (no ja Michelinke so malo dražje kot vse ostalo), da bi "tvegal" s kom drugim. Seveda pa je vse odvisno od dimenzij. Zaenkrat sem že par sezon zelo zadovoljen z Conti, pa tudi ocene ima trenutno najboljše. Recimo ta, ki jo imam sedaj ima A/A.
Komentiral sem glede cene, ne kaj je možno dati na avto. Če je neka dimenzija postala popularna v zadnjih letih in se jo proda v n kosih, še ne pomeni, da bo cena ista kot za gumo, ki se jo proda v 10 krat n kosih.
Nekateri nimajo možnosti izbire take dimenzije. Če si prebereš že prejšnji Hanzijev komentar vidiš kakšna je razlika.
popgom...v dveh dneh gume, iz ne vem kod pa še cenejše za 5 do 10 procentov od najcenejšega slo ponudnika. no brainer.
Glej sploh ne vem kaj se oglašaš in bašeš zraven. Sedaj te mam pa že pol k. Sem samo delil izkušnjo in informacijo, če ti kaj ne diši se ne mešaj. Kot sem že povedal sem gume že nabavil in to po ugodni ceni na mimovrste, zato ne vem kaj sploh nabijaš tukaj nekaj kar vidim, da sploh ne veš o čemu se pogovarjamo.Še enkrat pišeš za Mimovrste in za Conti EcoContact. Če ti ta ponudba ne odgovarja pojdi h konkurenci, zdaj edino če si delničar Conti ali lastnik Mimovrste, samo potem je ta forum pač napačen naslov za pritožbe.
Glej sploh ne vem kaj se oglašaš in bašeš zraven. Sedaj te mam pa že pol k. Sem samo delil izkušnjo in informacijo, če ti kaj ne diši se ne mešaj. Kot sem že povedal sem gume že nabavil in to po ugodni ceni na mimovrste, zato ne vem kaj sploh nabijaš tukaj nekaj kar vidim, da sploh ne veš o čemu se pogovarjamo.
Pa drugič se nauči brati kaj kdo piše, ne pa samo nekaj nabijat v prazno.