Ta tug of war video bi moral bit izredno negativen za izvajalca (da ni vsaj 4x4 ford, še vedno bi pušil) pa zato, ker je to Tesla pač ni. Na teslo so navalili geeki, ki so po možnosti prej uporabljali javni transport oz. so bili celo brez avta, kar je absurd za ekofašizem. Zdaj se bo pa v tem imenu proizvajal 3 tonski truck z vsaj 200kW baterijo lol.
Škodo dela bolingerju, ker pač laže, ve da ta kripa ne bo še dolgo na cesti, sploh pa ne za 40k. Z Model 3 jim ne gre kalkulacija skozi, potem jim bo pa za še nižjo ceno pri x2 veliki bateriji? Hahaha.
Model 3 je obljubil za 35k, kar bi bilo takrat 27.5k po odšteti subvenciji. Če bi živel v USA bi jaz takrat sigurno kupil vsaj en Model 3 za tak keš ali pa celo v Slo pa sem kao hejter (saj sem, samo bolj šarlatana muska kot Tesle oz. EV).
sad: Rezervacij za Model 3 je bilo kao 460k+, v prodajo so jih pretopili od 150-180k!!!! Tam je bilo veliko manj bullshita in mnogi kritiki so verjeli, da lahko pride na cca. 40k, po parih letih masovne izdelave pa tudi na 35k$ pa še nekaj zasluži. Tisti 35k model3 ki je bil na voljo je bil en pesek v oči, samo zato da se ne da napisat, da ga nikoli ni bilo. To lahko naredi tudi za cyberklump in naredi 100 kosov, proda po 40k$ pa smo "skeptiki" zatrti. Glede na izgubo denarja pri rednem biznisu se to sploh ne bi poznalo.
PS. Za Teslinih 13mrd$ izgube nam Rimac lahko za 50k eur prodaja C_Two.